Doen: deze kroegentocht in Doetinchem tijdens carnaval

Door Eline Doldersum 27 februari 2019

Meedoen aan een kroegentocht? Daar hoef je onze stad niet voor uit. Maandag wordt er in hartje Doetinchem namelijk een kroegentocht georganiseerd. Doe je mee?

Alle liefhebbers kunnen maandag vanaf 11.11 uur meedoen aan de De Leutekumse XIKroegetocht. Tijdens deze kroegentocht drink je in verschillende kroegen in Doetinchem een drankje om vervolgens door te hollen naar de volgende. Extra bijzonder: je kunt voor de lol meedoen, máár je kunt er ook een wedstrijd van maken.

Klaar voor de start

Hoe die wedstrijd in z’n werk gaat? Je wordt met een touw verbonden aan je teamgenoot en rent vervolgens op klompen (!) naar de allereerste kroeg. Daar bestel je een drankje en voer je een opdracht uit waarmee je straf- of bonuspunten kunt verdienen. Dat doe je met alle elf de kroegen. Om 15.41 uur wordt de winnaar bekend gemaakt op het Simonsplein.

De kroegen

Waar je kunt proosten met je vrienden? Bij de Pianobar, Café Kafé, Sequoia, Mood’s, Café Kartouwe, Muziekcafé Merleyn en de Gebroeders. Maar ook bij Paddy’s, Cafe ZusenZo en Feestcafé Bubbels kun je een biertje bestellen tijdens deze kroegentocht. Wil je meedoen? Inschrijven kan nog via deze link. Proost!

carnaval-carnavalsoptocht-februari

7 x deze carnavaloutfits vind je in Doetinchem

Het gezelligste feest van het jaar begint bijna weer. We mogen weer lekker gek doen, dansen, zingen ...

Dit kost een muntje tijdens carnaval in Doetinchem

Dit is alles wat je moet weten over carnaval in Doetinchem

Meer over

Doen Getipt

adv.