All Stars de musical komt naar Doetinchem en wij geven 2 kaarten weg!

Door Anna Jagers 3 oktober 2018

Zo tof: All Stars de musical komt naar Doetinchem. Misschien keek je vroeger al naar de tv-serie en dan weet je dat het allemaal draait om ‘slecht’ voetbal, vaders en zonen en eigenwijze vrouwen. De Swiftboys zijn op 9 en 10 oktober te zien in het Amphion. Mis het niet! 

De musical wordt geregisseerd door Frank Lammers en Thomas Acda schrijft de muziek. Over de kracht van All Stars zijn de voetbalvrienden het eens. Een balletje trappen is niet alleen een spelletje, het is een metafoor voor wilskracht, overtuiging, doorzettingsvermogen en groepsgeest. Samen met vrienden deel je een grote passie. “Sociale standen vallen weg op het voetbalveld, je hebt allemaal dezelfde normen en waarden”, vertelt Frank.

Feest der herkenning

Twintig jaar lang is het voetbalveld, de kleedkamer en de kantine hun natuurlijke leefomgeving geweest. Dit én hun rol in de gelijknamige serie, zorgt voor een musical die voor iedereen die ook maar iets met voetbal te maken heeft een feest der herkenning wordt. Dus ook als je iedere zondag langs de lijn staat om aan te moedigen. Thomas: “Misschien is het in deze tijd wel sterker dan ooit, samen ergens voor gaan. Het groepsgevoel, het met elkaar doen, herkent iedereen.”

Winnen

Wij snappen dat jij nu heel veel zin hebt om deze musical te bekijken in het Amphion. Laten wij nou twee kaartjes weggeven voor de try-out op dinsdag 9 oktober. Het enige wat je moet doen, is je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid van deze digitale brief? Geen probleem, je kunt alsnog meedoen aan de winactie. Vul gewoon onderstaand formulier opnieuw in en je krijgt geen dubbele mails. De winnaar van deze winactie is: Kim Jansen.

Meer over

Doen Getipt

adv.