Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3x leuke dingen voor een zondagmiddag in Doetinchem

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Doetinchem. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes.  Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January.

Vraag jij je af hoe dat in januari moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Relaxed het nieuwe jaar in

landal-stroombroek-palestra-doetinchem-9
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Werk de eindejaarstress de deur uit en geniet bij Palestra Beauty & Wellness. Trommel je vriendinnen op en begin de zondagmiddag goed met een duik in het verwarmde buitenzwembad. Wordt zen in het Lapse Kotadorp en komt helemaal tot rust op een verwarmd waterbed. Je begon de werkweek nog nooit zo ontspannen. 

Eindig het weekend goed

FÏNLEY
©Yourlittleblackbook.me

Stuur je vrienden maar vast een berichtje, want je weekend in warme Mexicaanse sferen eindigen bij Gringo’s is alles wat je nodig hebt in het koude januari. Bestel een tapasplateau of enchilada met een drankje. Trotseer januari dry in style met FÏNLEY: dit is een heerlijke niet-alcoholische frisdrank met een subtiel bittertje. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Naar het theater

lads-n-lasses-amphion-open
Foto ter illustratie. Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Maak van je zondagmiddag iets speciaals met een voorstelling in het theater van het jaar. Wat dacht je van de wereldberoemde flamenco-gitarist Paco Peña? Of ga je liever voor een goede comedy? Dan zit je tijdens het Nationaal Theaterweekend, van 24 tot en met 26 januari 2020, gebakken bij Amphion.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.