Dit zijn de Doetinchemse uittips voor 15, 16 en 17 juni

Door Eline Doldersum 15 juni 2018

Er is dit weekend weer een hoop te beleven in Doetinchem. Heb je nog geen plannen, maar wel zin om de hort op te gaan? Waar kun je op 8, 9 en 10 juni naartoe? Nou, hier!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Freek Vonk in het Amphion

freek vonk-doetinchem-amphion
ANP

Jaaa, dit weekend is het dan eindelijk zover: dan staat deze geliefde bioloog bij ons in het Amphion! Hoewel alle diehard fans waarschijnlijk al een plekje hebben bemachtigd, zijn er nog een paar laatste stoelen vrij. Met de nadruk op een paar! Dus mocht je deze dierenkenner nog live willen bewonderen, haast je dan naar de site van het Amphion.

freek-vonk-anp

Freek Vonk komt naar Doetinchem!

De leukste bioloog van Nederland komt zaterdag 16 juni naar Doetinchem. We hebben het uiteraard over...

Take Me To Church

take-me-to-church-doetinchem
City Beach

 

Compleet uit je dak gaan op een bijzondere locatie? Ga dan naar Take Me To Church, hét dance-event in de Catharinakerk. Het belooft ook dit jaar weer een spetterend feest te worden. En zeg nou zelf: hoe vaak krijg je nou de kans om te dansen in de Catharinakerk?

City Beach Doetinchem

city-beach
Facebook: City Beach

Vanaf vrijdagmiddag wordt het Simonsplein weer omgetoverd tot één groot stadsstrand. Het hele weekend kunnen sportievelingen hier hun hart ophalen. Zo kun je beachvolleyballen, tennissen of basketballen. En je kunt natuurlijk ook met een drankje aan de lijn gaan staan om de fanatiekelingen aan te moedigen! Het team van Sequoia is er in ieder geval klaar voor, lees maar:

sequoia-doetinchem-city-beach

Wesley van Sequoia: ‘We móeten winnen van 22-24 tijdens City Beach!’

Wie mag zich een jaar lang hét beste horecateam van Doetinchem noemen? Wordt het Gringo's? Paddy's? ...

Karin Slaughter in Doetinchem

karin slaughter-doetinchem-schrijfster-boekhandel
ANP

Boekenliefhebbers opgelet: niemand minder dan Karin Slaughter is dit weekend in Doetinchem. Dus ben je groot fan van deze Amerikaanse thrillerschrijfster, kom dan zaterdag 16 juni om 16.00 uur naar Raadgeep en Berrevoets. Om haar te zien, ontmoeten óf om je boek te laten signeren!

Raadgeep en Berrevoets boekhandels

Nu gesloten09:30 - 18:00

Hamburgerstraat 29, Doetinchem

Bekijk meer:boekhandels

Workshops bij Blend

ecolife-tube-doetinchem-workshop
Facebook: ecolife-tube

Heb je zin om lekker te fröbelen dit weekend? Dat kan! Bij Blend worden dit weekend namelijk verschillende workshops georganiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een les sieraden maken mét mooie teksten? Of een tropische fles creëren met plantjes, kurk en LED-verlichting.

Blend cadeauwinkels

Vandaag gesloten

Gasthuisstraat 13, Doetinchem

Bekijk meer:cadeauwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.