Deze films draaien tijdens het Buitenfilmfestival in Doetinchem

Door Melisa Verheijen 10 augustus 2018

Een filmpje kijken met je lief op een warme zomeravond onder de sterrenhemel van Doetinchem? Dat kan! Van woensdag 22 tot zaterdag 25 augustus draaien er verschillende films in de buitenlucht. Welke? Dat lees je hier. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wind River

Deze ijskoude thriller draait woensdag 22 augustus om 21.30 uur in het Amphionpark. Een wildjager helpt een beginnend FBI agente bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn eigen verleden.

Tulipani

Hou jij niet van thrillers? Dan zou je ook voor Tulipani kunnen gaan. De tragikomedie wordt donderdag 23 augustus vertoont aan de IJsselkade en begint om 21.30 uur. Een romantische Zeeuwse boer wil na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten en fietst naar het zuiden van Italië.

C’est la Vie

Een filmpje pakken bij Villa Ruimzicht kan ook: vrijdag 24 augustus om 21.30 uur draait de romantische comedy C’est la Vie van de makers van Intouchables. Het cateringbedrijf dat de bruiloft van Pierre en Helena organiseert in een groot kasteel creëert vooral chaos.

Hell or High Water

Hell or High Water draait zaterdag 25 augustus om 21.30 uur in het Canadapark. Waar de film over gaat? Twee broers dreigen hun ranch te verliezen en beginnen aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken. Spannend!

Goed om te weten

buitenfilmfestival-doetinchem-doen
Unsplash

Net als voorgaande jaren is het Buitenfilmfestival helemaal gratis. Het enige wat je moet doen is je klapstoel, zitzak of kleedje meenemen (en goed gezelschap). Voor de rest wordt gezorgd.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.