7 dingen om te doen met je date in Doetinchem

Door Eline Doldersum 12 januari 2018

Oelala … je hebt een date! Alleen wat moet je gaan doen met z’n tweeën? Don’t worry! Dat hebben wij voor je uitgezocht,  zodat jij je lekker kunt concentreren op de verliefde berichtjes die je inbox instromen óf het scoren van de perfecte outfit. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tapas eten

tapas-date-doetinchem
Unsplash

Oké, dineren op een eerste date is misschien een beetje voor de hand liggend, máár je kunt het natuurlijk zo bijzonder maken als je zelf wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avondje romantisch tapas eten? Samen gerechtjes delen onder een goed glas wijn en gezellige gesprekken, klinkt toch best goed? En, niet geheel onbelangrijk: je weet meteen wat je date lekker vindt! In deze restaurants in Doetinchem kun je terecht voor een avondje tapas.

Wandelen langs het water

romantische-wandeling-date-doetinchem-braamt
Unsplash

Stroombroek is dé perfecte plek voor een romantische wandeling. Leer elkaar kennen terwijl jullie langs het water wandelen. Mocht het nou goed bevallen, schroom dan niet om stiekem de hand te pakken van je date. Sluit het afspraakje af met een warme kop chocolademelk met slagroom bij Lake Side. Als dat het vuur niet aanwakkert …

Naar de film

bioscoop-doetinchem-date
Unsplash

Door het gebrek aan interactie is de bioscoop misschien niet erg geschikt voor een eerste date, maar wel voor een tweede of derde afspraakje. Duik met je lover achterin de zaal, geniet samen van een bak popcorn, zoek stiekem naar z’n hand en wissel af en toe een verliefde blik uit. Romantiek ten top!

Ontsnappen uit een Escape Room

doetinchem-date-escape room
ANP

Ga je liever voor een wat actievere date? Dan is een Escape Room misschien een idee. Je zit niet alleen samen opgesloten in een kleine ruimte (laat de spanning maar stijgen), maar moet ook intensief samenwerken om te kunnen ontsnappen. Laat dat nou dé perfecte manier zijn om iemand goed te leren kennen. Want hoe reageert je potentiële partner op stress? Is het een held of een aansteller? Een denker of een doener? Je kunt het maar beter meteen weten! Mocht de sfeer nog steeds goed zijn als jullie zijn ontsnapt, dan zit het vast wel snor!

Samen salsadansen

salsadansen-doetinchem-date
Pixabay

Alles is eng als je het voor de eerste keer doet, maar dat maakt het des te leuker om het samen te doen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een sensueel lesje salsadansen? We geven toe: het is misschien een spannende onderneming op een eerste date, maar het breekt wel het ijs. Bij Danza Expresión kun je samen met je date een proefles salsadansen doen. En mocht het nou niets zijn? Dan kun je altijd nog een andere single ten dans vragen.

Ga samen bier of wijn proeven

proeverij-doetinchem-date
Unsplash

Vind je alleen een biertje of wijntje drinken wat saai voor een date? Kijk dan eens naar een proeverij in Doetinchem. Bij Hendrixen kun je bijvoorbeeld voor €15,75  acht verschillende soorten bier uitproberen. Ga je liever voor een goed glas wijn? Schuif dan aan tafel bij het Doetinchems Meisje. Hier krijg je niet alleen wijn, maar ook lekkere hapjes. Wedden dat het gesprek na afloop van de proeverij héél soepel verloopt? Cheers! Na de borrel nog iets eten? Probeer dan dit Surinaamse restaurant of eet hier voor een prikkie!

Doetinchem verkennen met je date

lunchroom-met-liefde-doetinchem
Faceook: Met Liefde

Mocht je nieuwe vlam nou niet uit Doetinchem komen, neem ‘m dan mee op sleeptouw tijdens jullie eerste afspraakje. Wandel door de straatjes, drink ergens een kop koffie en plof neer voor een heerlijke lunch bij … Met Liefde. Dan vliegen de vonken vast vanaf! Bovendien heb je meteen een goed excuus voor een tweede date aangezien je de stad van je afspraakje natuurlijk ook wilt bewonderen.

Kleine tip: lees voordat je op date gaat ook nog even dit artikel over 5 dingen die je moet weten als je met een Doetinchemmer op date gaat.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.