5 x leuke dingen om te doen dit weekend in Doetinchem

Door Eline Doldersum 9 maart 2018

Whoop, whoop: het is bijnááá weekend! Tijd om leuke plannen te maken. Om jullie wat extra inspiratie te geven hierbij een aantal tips van ons. Fijn weekend!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Veldhuis & Kemper

Richard en Remco, wie kent ze niet? Na een scheiding van ruim 1,5 jaar zijn de mannen terug met hun cabaretvoorstelling Geloof mij nou maar. Een persoonlijke, verrassende, ontroerende … en grappige show! Mocht je deze cabaretiers willen bewonderen, dan kan dat alleen vanavond nog in Doetinchem. De laatste kaarten vliegen eruit, dus wees er snel bij!

Amphion theaters

Nu gesloten10:00 - 14:00

Hofstraat 159, Doetinchem

Bekijk meer:theaters

Wie is dé mol?

wie-is-de-mol-televisie-Doetinchem
ANP

Na een aantal enerverende weken is het zaterdag dan eindelijk zover: dé grote finale van Wie is de Mol? Wie heeft de fanatieke kijkers én medespelers wekenlang voor de gek gehouden. Is het Ruben, Jan of Olcay? Wat denk jij?

Mannen Van Mars

Zin in een avondje bioscoop? De film Mannen Van Mars is dit weekend voor het eerst te zien op het witte doek. Een komedie over drie schoolvrienden die terugkeren naar hun middelbare school voor een reünie. Hun levens zien er 25 jaar echter héél anders uit, maar ach: mannen worden steeds knapper naarmate ze ouder worden … of toch niet?

Vue Doetinchem bioscopen

Nu open17:30 - 22:00

Hofstraat 155, Doetinchem

Bekijk meer:bioscopen

Spareliefhebbers opgelet!

spareribs-doetinchem-carnaval
Pixabay

Ben je dol op spareribs? Reserveer dan op zondag 11 maart een tafel bij Eetcafé de Gebroeders.  Voor € 24,75 kun je hier een avond lang zoveel spareribs eten als je wilt. Het vlees wordt geserveerd met friet, stokbrood, salade en sausjes. Lekker!

De Gebroeders restaurants en horeca

Nu open16:00 - 00:00

Grutstraat 10, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Maak je eigen armband

wikkelarmbanden-doetinchem-workshop-doett
Doett

Voor de creatievelingen onder ons organiseert Kristel van Raaij van Doett een workshop wikkelarmbanden maken. Dus heb je vanavond niets te doen? Trommel dan je vriendin, zus of moeder op en schuif aan bij Kristel. De workshop start om 19.30 en kost €20,- inclusief materiaal en koffie of thee. Meer informatie vind je hier!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen