Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x hier moet je dit weekend zijn (in de buurt van) Doetinchem

Door Kelly Heerink 18 oktober 2019

Ben jij benieuwd wat er dit weekend allemaal te doen is in de stad? Daar hoef je helemaal niet lang naar te zoeken. Check gewoon de weekendtips op indebuurt Doetinchem. Fijn weekend!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Muzikaal ingelijste VrijMiBo

Joan Franka treedt op in Café Kafé tijdens Popronde in Doetinchem. Foto: ANP

De vakantie start je met een bezoekje aan één van de vele en misschien wel meerdere optredens tijdens Popronde op vrijdag 18 oktober. Een reizend muziekfestival dat Wim Vriezen naar onze stad haalde! We schreven er al eerder over.

Open dag SamBam

Onlangs speelde SamBam, een Braziliaanse percussiegroep, tijdens koopzondag in Doetinchem en dat werd een geweldige ervaring! Nu kun jij aanwezig zijn tijdens de open dag op zaterdag 19 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur in het Kulturhus De Rietborgh aan de Borgsche Rieten 15 in Terborg. Je kan alle instrumenten uitproberen en ervaren hoe heerlijk het is om muziek te maken. Aanmelden kan hier.

WijnSpijs Wandeling

binnenkijken-bij-hotel-villa-ruimzicht-1
Foto: Redactie indebuurt

Wandel op zondagmiddag 20 oktober langs zes restaurants, die allemaal een heerlijke wijnspijs combinatie voor je hebben klaarstaan! Wie er meedoen? LEV Foodbar, Entree 1863, De Zaak, Gringo’s, Villa Ruimzicht en Sir James. Heerlijke wijn in je glas en een top gerechtje op het bord, dus! En je maakt ook nog kans op het winnen van een wijnreis voor twee naar Napels, ter waarde van €1350!

Voor wie van feesten én slapen houdt

discotheek-bacarra-doetinchem
Foto: Unsplash

VroegZat brengt het nachtleven terug naar de avond! Muzikaal gaat het heen en weer van disco naar pop en van reggae naar rock en van happy naar hiphop en die lekkere dansbare tunes.

Das geht AB!

antons-biergarten-doetinchem-restaurant-2
Foto: Redactie indebuurt

Antons Biergarten & Grill heeft een nieuw logo, bestaat zaterdag 19 oktober 1 jaar en omdat de nieuwe Nederduitse & Balkan kaart zo goed in de smaak valt, vieren ze dit alles dan samen met zanger Tonny Magendans.

Lees ook:

eten-drinken-proosten-catering-doetinchem

Bijna herfstvakantie! 9 x dit is er te doen in Doetinchem

Heerlijk, een weekje vrij! Voor wie zich aangesproken voelt, doe vooral even inspiratie op met dit l...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.