4 x doen in Doetinchem dit weekend

Door Eline Doldersum 3 november 2017

Hoera, het is bijna weekend! Maar wat is er te doen in de stad? En wat mag je niet missen? Wij hebben de weekendtips weer voor jullie op een rij gezet. Enjoy!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lachen naar het vogeltje

fotoshoot-broer-en-zussen
Pixabay

Als cadeau voor de feestdagen, wanddecoratie of gewoon voor de fun: bij Yvonne kunnen broers en zussen zich dit weekend helemaal uitleven in haar fotostudio. De fotografe organiseert namelijk op zondag speciaal voor alle broers- en zussen een gezellige fotoshoot. Voor €45,- duik je een half uur lang de studio in, krijg je één afdruk en twee digitale foto’s voor eigen gebruik. Say cheese!

Yvon’s fotografie fotografen

Nu openHele dag

Edisonstraat 60 , Doetinchem

Bekijk meer:fotografen

Swingend feestje bij Blend

blend-doetinchem
Redactie indebuurt

Zin in een gezellige muzikale avond? Strijk dan zaterdagavond neer bij Blend. Hier wordt – samen met twee jonge muzikanten – een jamsessie georganiseerd. Van funk, jazz, soul tot R&B: het belooft een swingend feestje te worden. Dus meld je gratis aan, pak je instrument en jam er op los!

Blend cadeauwinkels

Vandaag gesloten

Gasthuisstraat 13, Doetinchem

Bekijk meer:cadeauwinkels

Als de morgen is gekomen …

jan smit-doetinchem-signeren
ANP

Misschien heb je het al wel gelezen, maar Jan Smit is dit weekend in Doetinchem te vinden om zijn nieuwe album te promoten. Mocht je nou een glimp willen opvangen van deze populaire Volendammer, zorg dan dat je tussen 14.00 en 15.00 uur bij de MediaMarkt voor de deur staat. Handtekeningen vragen mag … zonder blikken of blozen. Echt waar!

MediaMarkt elektronicawinkels

Vandaag gesloten

Burgemeester van Nispenstraat 16, Doetinchem

Bekijk meer:elektronicawinkels

Cadeautjes scoren in de Catharinakerk

boekenmarkt-doetinchem-catharinakerk
Pixabay

De feestdagen zijn in zicht en dat betekent dat er weer cadeautjes gekocht moeten worden. Zeg nou zelf: daar kun je maar beter vroeg genoeg mee beginnen! Daarom hebben wij voor jullie een briljante tip: de boeken- en platenmarkt in de Catharinakerk. Dé perfecte plek om een mooi kinderboek, een oude plaat of een literaire triller op de kop te tikken. Papiertje eromheen en klaar ben je!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen