4 x doen in Doetinchem dit weekend

Door Melisa Verheijen 10 november 2017

We kunnen het weekend bijna aanraken! Staat er nog niets in je agenda? Wij hebben wat toffe tips voor je op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

In the Mood to party

moods-doetinchem
Facebook: Mood’s Doetinchem

Een hapje eten met vrienden en daarna lekker naborrelen? Het kan elke zaterdag bij Mood’s! De medewerkers van deze nieuwe hotspot in Doetinchem draaien de volumeknop om 22.00 uur wat harder, zodat je in de Mood kunt komen voor een gezellig avondje uit.

Mood’s restaurants en horeca

Nu gesloten16:00 - 02:00

Grutstraat 21, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Conga! in Muziekschool

orkest-muziekschool-violen-unsplash
Unsplash

Muziekvereniging Union laat zondag in de Muziekschool zien wat ze in huis hebben. Speciaal voor de Gloria Estefan liefhebbers spelen de muzikanten een compilatie van haar bekendste nummers. Get on your feet!

Muziekschool Oost-Gelderland muziek

Nu openHele dag

Bizetlaan 1, Doetinchem

Bekijk meer:muziek

Sinterklaas & het gouden hoefijzer

Kan jij ook niet wachten tot Sint en Piet onze stad weer bezoeken? Kom zaterdag in Vue Doetinchem met je kleintje alvast in de stemming met de film ‘Sinterklaas & het gouden hoefijzer’. Oja! Het programma van de sinterklaasintocht 2017 is trouwens ook bekend. Bekijk ‘m hier.

Vue Doetinchem bioscopen

Nu gesloten10:00 - 21:00

Hofstraat 155, Doetinchem

Bekijk meer:bioscopen

Dé peuterparty

peuterparty
Redactie indebuurt

Om in de sfeer van de kleintjes te blijven: zondag zijn alle peuters van de gemeente Doetinchem uitgenodigd op de Peuterparty van de Gruitpoort. De kids gaan dansen, knutselen, smikkelen en spelletjes spelen, terwijl jij in de stad een kopje koffie drink. Laat wel even weten of je komt.

Gruitpoort theaters

Vandaag gesloten

Hofstraat 2, Doetinchem

Bekijk meer:theaters

Ben jij altijd op de hoogte?

plannen-agenda-unsplash
Unsplash

Weet jij precies wat er te doen is in Doetinchem en houd je van schrijven? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe gastredacteur. Mail ons en wie weet krijg jij een rubriek zoals deze onder je hoede. Leuk toch?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen