Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x online weekendtips: virtueel borrelen, pubquizzen of samen streamen

Door Kelly Heerink 27 maart 2020

Dat je lief, je beste vriendinnen of je broer niet in de buurt zijn betekent nog niet dat je niks samen kan ondernemen. Check gauw deze online to do’s om het weekend mee door te komen. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Virtueel borrelen

Foto ter illustratie: Unsplash

Met de app Houseparty kun je videochatten met wel acht vrienden tegelijkertijd! Dit met behulp van de selfiecamera van je telefoon of de webcam van de laptop. Als  jij ziet dat er al twee vriendinnen aan het kletsen zijn, kun je snel een wijntje opentrekken en digitaal aanhaken, cheers!
Meer weten over virtueel borrelen en andere soortgelijke apps? Het AD schreef er dit artikel over.

Online pubquizzen

Foto: Unsplash

Niet bij Blend, wielercafé Parijs is nog ver of Gringo’s naast je beste maatje de antwoorden opschrijven, maar een online pubquiz! De Andere Quiz heeft er een Benefietquiz van gemaakt; je steunt hiermee alsnog je favoriete horecagelegenheid in Doetinchem door een bedrag te doneren.
Via een livestream worden er zaterdag 28 maart om 20.00 uur 60 vragen afgevuurd waarbij zeker 20 leuke filmpjes aan bod komen. Communiceren doe je in een groeps-app die je uiteraard de naam van jouw topteam geeft.

Samen streamen

Foto: Unsplash

Samen én op afstand naar films en series, deze combinatie is mogelijk. Heb je allebei een Netflix-abonnement? Download dan de app Netflix Party en het feestje kan beginnen! Iemand popcorn?

Misschien wil je dit ook lezen:

De verveling tegengaan: 7 x dit kun je nog wel met kids doen in Doetinchem

Nu de scholen, kinderboerderijen, bioscoop, speeltuinen en veel winkels dicht zijn en we zo veel mog...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.