Beresterke Bobby zoekt baasje

Door Melisa Verheijen 11 maart 2018

In deze nieuwe rubriek ‘Baasje gezocht’ hopen wij Doetinchemse dieren aan een fijn en passend huisje te helpen. Elk beestje verdient toch een lief baasje? We trappen af met de beresterke hond Bobby!

Alleen van de foto worden we al vrolijk! Wacht maar tot je deze energieke hond in het echt ontmoet. Bobby kent zijn basiscommando’s, maar is ook snel afgeleid. Hij kan goed alleen thuis zijn en springt zonder problemen bij je in de auto.

Tikkie te lomp

Deze Amerikaanse stafford/pitbul reageert super op mensen in zijn vertrouwde omgeving en heeft ook samen geleefd met twee oudere kinderen. Toch is hij voor plaatsing bij families met kinderen te lomp. Tijdens het spelen loopt hij zelfs volwassen kerels van de sokken. En dat heeft ie zelf niet eens in de gaten.

Te sterk

Waarom Bobby niet bij zijn oude baasje is gebleven? De belangrijkste reden is dat de voormalige eigenaresse hem gewoonweg fysiek niet aankon. Dierencentrum Achterhoek raadt aan om Bobby niet bij andere honden te plaatsen. Hij is namelijk een keer aangevallen door een zijn soortgenoot en sindsdien reageert hij fel op andere honden.

Word jij het nieuw baasje van Bobby?

Hebben we een match? Stuur dan een mail naar [email protected] en zij geven je graag meer informatie.

Dierencentrum Achterhoek
Dierencentrum Achterhoek

Naam
Bobby
Geboortedatum
2 november 2012
Ras
Amerikaanse stafford/pitbul
Schofthoogte
> 50 cm
Geslacht
Man
Gecastreerd/gesteriliseerd
Ja

Dierencentrum Achterhoek dierenopvang

Nu gesloten13:30 - 17:00

Edisonstraat 54, Doetinchem

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren