Zoek niet verder: dit bedrijf dicht bij Doetinchem helpt je aan de perfecte baan

Aangeboden door A12 Personeelsdiensten B.V.

Dylan is intercedent bij A12 personeelsdiensten, een uitzendbureau in de transport, logistiek en GWW in regio Doetinchem
Misschien helpt Dylan jou wel aan jouw nieuwe uitdaging! | Foto: A12 Personeelsdiensten

Stel je voor: op je werk kent iedereen je bij naam. Zelfs als flexkracht ben je een van de collega’s. Het klinkt vanzelfsprekend en bij A12 Personeelsdiensten ís dat ook zo. “Je bent bij ons meer dan alleen je personeelsnummer”, zegt intercedent Dylan Suers.

A12 Personeelsdiensten matcht werkzoekenden en werkgevers in de transport, logistiek en grond-, weg- en waterbouw. Zoek je een baan in een van deze branches? Dan zit je als bedrijf of sollicitant goed bij A12 Personeelsdiensten. “Regionaal zijn wij sterk vertegenwoordigd”, zegt Dylan. “Wij werken samen met veel logistieke en transportondernemingen in de regio”

Voor de lange termijn

Werknemers blijven relatief lang in dienst bij A12 Personeelsdiensten. “Zo organiseren we in 2023 weer een jubilarissenavond voor collega’s die langer dan tien jaar werkzaam zijn. Sommige hiervan werken geruime tijd al bij eenzelfde opdrachtgever en voelen zich echt als een gewaardeerde collega. Wat erg leuk is om te zien, is dat sommige kinderen van onze flexcollega’s de eerste stappen zetten bij een van onze opdrachtgevers of de opleiding tot vrachtwagenchauffeur ingaan.”

Lees verder onder de foto >

Met deze leswagen volg je de opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij A12 Personeelsdiensten in Duiven, regio Doetinchem
Met deze leswagen volg je de opleiding tot vrachtwagenchauffeur | Foto: A12 Personeelsdiensten

Ook voor een carrièreswitch

Het uitzendbureau in Duiven heeft altijd werk voor vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel. Heb je nog geen ervaring, niet getreurd. A12 is altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s die willen aanpakken en zichzelf willen ontwikkelen. Zo biedt A12 Personeelsdiensten diverse opleidingen aan zoals de opleiding tot vrachtwagenchauffeur, maar ook logistieke opleidingen zoals heftruck en EPT. Vanaf 1 december kan je zelfs het rijbewijs B bij A12 halen. 

Wat Dylan het belangrijkste vindt bij sollicitanten? “Dat is naast representativiteit toch echt betrouwbaarheid. Afspraak is bij ons afspraak, zowel vanuit kandidaten naar ons als andersom. Met een gezonde dosis doorzettingsvermogen kom je er wel. Alles is te leren als je maar dat stapje extra wilt doen en plezier in je werk hebt.”

Kijken naar mogelijkheden

“In onze kennismakingsgesprekken proberen wij te achterhalen wie er achter de persoon schuilt en wat die persoon het liefste doet. Het kan soms voor komen dat wij niet direct een match kunnen maken, maar dan zijn wij in staat om out of the box te denken en met alternatieven te komen. Zo kunnen wij een kandidaat te allen tijden kennis laten maken met diverse functies. Dat kan door een snuffeldag te organiseren of mee te gaan met een van onze collega’s.’’ 

Bij A12 Personeelsdiensten wordt je nooit zomaar ergens geplaatst. “We hebben eerst contact via de telefoon. Voelen we een klik? Dan nodigen we iemand uit voor een gesprek op ons kantoor. Opdrachtgevers vertrouwen erop dat we een goed beeld hebben van onze kandidaten.”

Af en toe is het hier echt lachen, gieren, brullen

“Van nagenoeg alle collega’s horen we dat ons bedrijf vertrouwd voelt”, vertelt Shu Fun. “Kom je je melden, dan weten onze medewerkers wie je bent. Je bent dus meer dan je personeelsnummer, we weten wat je interesses zijn en bij welk bedrijf je aan de slag gaat. Af en toe is het hier echt lachen, gieren, brullen. Bij de bedrijven waar we onze kandidaten plaatsen, voelen ze zich echt een collega en niet een flexmedewerker.”

“Ik vind het mooi om te horen dat naast collega’s, opdrachtgevers, maar ook nieuwe kandidaten ons bedrijf vertrouwd aanvoelt’’ ,vertelt Dylan. ‘’Af en toe is het hier echt lachen en gieren. Zoals ons motto ook luidt: ‘’Enjoy your work, and go for it!’’ 

Lees verder onder de foto >

Beeld: A12 Personeelsdiensten

Veel vrijheid én zekerheid

Bij A12 Personeelsdiensten geniet je van alle voordelen van een uitzendorganisatie met de mogelijkheid tot zekerheid. Wil je flexibiliteit zoals een extra dagje verlof of niet alle dagen willen werken? Geen probleem. Daarnaast is A12 niet bang om vastigheid te bieden aan goede medewerkers. 

“Meer dan de helft van onze flexcollega’s heeft een contract met vaste uren. Dat betekent dat je de garantie hebt van een vast aantal uren. Perspectief bieden vinden wij uiterst belangrijk, want wij kijken graag naar de lange termijn en streven naar een duurzame relatie.”

Ben jij benieuwd welke carrièrekansen A12 Personeelsdiensten voor jou heeft? Bekijk de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie in.

A12 Personeelsdiensten B.V.

5,0
(19)

Impact 60 , 6921 RZ Duiven

Nu gesloten

Meer informatie

A12 Personeelsdiensten B.V.

5,0
(19)

Impact 60 , 6921 RZ Duiven

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Werken

Ga naar “Werk! indebuurt zoekt een online redacteur voor verschillende steden”

Werk! indebuurt zoekt een online redacteur voor verschillende steden

Ga naar “Stef is jongerenbegeleider: ‘Je moet écht wel stevig in je schoenen staan’”

Stef is jongerenbegeleider: ‘Je moet écht wel stevig in je schoenen staan’

Aangeboden door Stichting Riwis Zorg & Welzijn

Ga naar “Unieke kans: alleen deze dag rijd je zelf een rondje in een vrachtwagen”

Unieke kans: alleen deze dag rijd je zelf een rondje in een vrachtwagen

Aangeboden door A12 Personeelsdiensten B.V.

Tijdens de Dag van de Vrachwagenchauffeur 2022 kun je bij A12 Personeelsdiensten in Duiven dicht bij Doetinchem een ritje in een vrachtwagen maken

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pauline Wingelaar € 2,99”

Pauline Wingelaar € 2,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Dekbedovertrek € 9,99”

Dekbedovertrek € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “MOLENLAND Jong en jong belegen Goudse kaas 48+”

MOLENLAND Jong en jong belegen Goudse kaas 48+

 • ALDI
 • Geldig t/m 5 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Ben jij onze nieuwe begeleider voor team De Bovenkruier?”

Ben jij onze nieuwe begeleider voor team De Bovenkruier?

 • Stichting Riwis Zorg & Welzijn
 • Parttime

Topper

Ga naar “Accountmanager”

Accountmanager

 • Pinkcube
 • Fulltime

Topper

Ga naar “Sales Representative”

Sales Representative

 • Pinkcube
 • Fulltime

Topper