Pluggerz zoekt jou: ‘Elk oor is uniek, dat maakt ons werk zo divers’

Aangeboden door Comfoor

Zie jij het wel zitten om te werken bij een superinnovatief bedrijf? Goed nieuws! Comfoor, het bedrijf achter de bekende Pluggerz oordoppen, heeft aardig wat leuke vacatures openstaan. Om jou een kijkje in de keuken van het gehoorbedrijf te geven, lichten vier medewerkers (toekomstige collega’s) hun functie uit. Wat maakt hun werk zo leuk?

‘Nauwkeurig werken is erg belangrijk’

Marloes Kuijntjes (32) werkt nu alweer bijna één jaar bij Pluggerz als Modelleerder. Ze maakt de 3D-ontwerpen voor verschillende gehoorbescherming en -verbeteringstukjes. “Ik zag de vacature destijds voorbijkomen en deze sprak me erg aan. Ons werk is erg divers, omdat elk oor uniek is. Dat maakt het maken van de 3D-ontwerpen ook direct uitdagend en leuk. Nauwkeurig werken is erg belangrijk om de juiste ontwerpen te maken. Je hebt overigens geen specifieke ervaring nodig wanneer je start in deze functie. Je krijgt een interne opleiding, waarmee je de kneepjes van het vak leert.”

De 32-jarige Modelleerder komt zelf niet uit Doetinchem en reist voor haar ochtenddiensten in alle vroegte van haar huis in Aalten naar haar werk aan de Vlijtstraat. Dat vindt ze niet erg. “Het is maar een klein stukje rijden hoor, je bent er zo. Al helemaal als ik voor 06.00 uur ’s ochtends nog met 130 kilometer per uur over de snelweg kan gassen”, vertelt ze met een lach. “Eenmaal op onze afdeling is de werksfeer ook erg fijn.”

Wil jij net als Marloes aan de slag als Modelleerder? Bekijk de vacature hieronder en solliciteer!

Marloes aan het werk. Foto: Redactie indebuurt
Meer informatie

Modelleerder (3,4 of 5 diensten per week – ochtend of middag)

Comfoor

Voor de modelleerafdeling van Comfoor is het bedrijf op zoek naar nieuwe collega’s. Beschik jij…

 • Parttime
 • Geplaatst op 22 juni 2021

Topper

‘Ik ga altijd tevreden en fluitend naar huis’

Nenie Tan (50) is op dit moment één van de langst werkende medewerkers in dienst. Ze werkt meer dan twintig (!) jaar bij de Doetinchemse specialist op gebied van geluidsbeleving. “Ik begon als Productiemedewerker en ben inmiddels werkzaam als Medewerker Scanruimte. Doordat mijn werk uit meerdere onderdelen bestaat – scannen, printjobs maken en alle oorstukjes netjes en geordend houden – blijf ik mijn werk zo lang met plezier uitoefenen. Ik ga altijd tevreden en fluitend weer naar huis.”

Tijdens de periode van ruim twintig jaar zag Nenie aardig wat nieuwe technieken voorbijkomen. “Ons bedrijf is altijd innovatief geweest op het gebied van gehoorbescherming en – verbetering. Waar we voorheen nog een stuk meer met onze handen moesten werken, zijn sommige processen nu geautomatiseerd. Dat maakt ons werk fysiek eenvoudiger, maar we moeten nog altijd erg secuur werken, waardoor het wel uitdagend blijft. Ik vind het bovendien erg gezellig op onze werkvloer.”

Wil jij, net als Nenie, investeren in een lange termijn toekomst bij Pluggerz? Bekijk de vacature voor productiemedewerker hieronder!

Nenie aan het werk. Foto: Redactie indebuurt
Meer informatie

Collega’s voor productielab Comfoor

Comfoor

Ben jij graag met meerdere dingen tegelijk bezig en ben jij de druk de baas?…

 • Fulltime/Parttime
 • Geplaatst op 30 april 2021

Topper

‘Het maakproces begint hier’

Guy Jesserun Lobo (25) werkt sinds oktober 2019 bij Pluggerz. Hij begon als Modelleerder en is doorgegroeid naar Support medewerker. “Vijf maanden geleden begon ik met mijn nieuwe functie. Het bevalt erg goed. Je bent in deze functie lekker druk bezig van één uur ’s middags tot acht uur ’s avonds. Op dit moment werken we in ons team met maximaal zeven personen tegelijkertijd. Vandaag, tijdens deze middagdienst, met zijn drieën. Het is gezellig, maar er heerst tegelijkertijd ook rust om goed door te werken.”

“In principe begint het maakproces van onze gehoorproducten bij de support-afdeling, wij zijn de eerste schakel. Dat houdt in dat ik binnenkomende bonnen van audiciens nauwkeurig controleer, zodat alles vervolgens helemaal duidelijk en in orde is voor de productiemedewerkers in het lab. Als er ergens op de afdelingen toch iets onduidelijk is, zijn wij ervoor om alle vragen te beantwoorden. In ons team wisselen we onze taken goed af, zodat het werk fijn afwisselend blijft.”

Kan jij ook zo klantgericht en geordend als Guy werken? Bekijk de vacature hieronder dan zeker even! Wel is het handig dat je een goed woordje Duits spreekt voor de communicatie met klanten uit ons buurland.

Guy aan het werk. Foto: Redactie indebuurt
Meer informatie

Vacature klantgerichte Support medewerker / Duits sprekend

Comfoor

Ben jij administratief sterk, klantgericht, spreek jij goed Duits en ben je nieuwsgierig naar de…

 • Fulltime/Parttime
 • Geplaatst op 10 augustus 2021

Topper

‘Ik werk in een superleuk team, waarin we goed samenwerken’

Sinds ongeveer drie jaar werkt Sonja Dimmedal (52) met veel plezier bij Pluggerz. “De laatste tijd werk ik vooral op de afdeling eindcontrole. Hiervoor werkte ik ook op de siliconenafdeling bij de productieafdeling.” Sonja en haar collega’s controleren de verschillende stukjes voor gehoorbescherming en -verbetering die uit het productielaboratorium komen nauwkeurig en secuur.

“Wij zijn de laatste check om te kijken of alles helemaal klopt. “Als alles in orde is, pakken we de gehoorstukjes netjes in voor verzending naar onze klanten. Mocht er toch nog iets niet kloppen, geven we dat aan en worden ze teruggestuurd naar de juiste afdeling. Vervolgens komen de gehoorstukjes weer verbeterd bij onze afdeling terug. Die afwisseling van controleren, gereed maken en schakelen met andere afdelingen, maakt mijn werk erg afwisselend, wat ik fijn en leuk vind. Bovendien werk ik in een superleuk team waarin we goed samenwerken.”

Voel jij je ook aangetrokken tot de functie van Sonja? Of een andere functie binnen de afdeling productie? Bekijk de vacature hieronder en kom ik contact met Pluggerz.

Sonja aan het werk | Foto: Redactie indebuurt
Meer informatie

Collega’s voor productielab Comfoor

Comfoor

Ben jij graag met meerdere dingen tegelijk bezig en ben jij de druk de baas?…

 • Fulltime/Parttime
 • Geplaatst op 30 april 2021

Topper

Bekijk alle vacatures

Ben jij ook zo enthousiast geworden om te gaan werken bij Pluggerz? Bij het bedrijf heerst een fijne werksfeer met leuke teams waarin je werkt met diverse collega’s. Bekijk alle openstaande vacatures en wie weet wordt dit innovatieve bedrijf wel jouw nieuwe werkomgeving!

Embed niet geladen. Accepteer eventueel de cookies om deze te kunnen zien. Cookie-instellingen

Comfoor

4,8
(16)

Vlijtstraat 60-01, 7005 BN Doetinchem

Nu gesloten

Meer informatie

Comfoor

4,8
(16)

Vlijtstraat 60-01, 7005 BN Doetinchem

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Werken

Ga naar “Unieke kans: alleen deze dag rijd je zelf een rondje in een vrachtwagen”

Unieke kans: alleen deze dag rijd je zelf een rondje in een vrachtwagen

Aangeboden door A12 Personeelsdiensten B.V.

Tijdens de Dag van de Vrachwagenchauffeur 2022 kun je bij A12 Personeelsdiensten in Duiven dicht bij Doetinchem een ritje in een vrachtwagen maken
Ga naar “Zoek niet verder: dit bedrijf dicht bij Doetinchem helpt je aan de perfecte baan”

Zoek niet verder: dit bedrijf dicht bij Doetinchem helpt je aan de perfecte baan

Aangeboden door A12 Personeelsdiensten B.V.

Dylan is intercedent bij A12 personeelsdiensten, een uitzendbureau in de transport, logistiek en GWW in regio Doetinchem
Ga naar “Astrid studeerde aan Iselinge: ‘De perfecte manier om mij te verdiepen in mijn vak’”

Astrid studeerde aan Iselinge: ‘De perfecte manier om mij te verdiepen in mijn vak’

Aangeboden door Iselinge Hogeschool

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “HOUTEN KERSTBOOMPJES”

HOUTEN KERSTBOOMPJES

 • Xenos
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98”

Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99”

Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “True Spirit gebreide tuniek** € 14,99”

True Spirit gebreide tuniek** € 14,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Lamswollen sloffen vanaf € 22,99”

Lamswollen sloffen vanaf € 22,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Medewerker Informatiebeheer”

Medewerker Informatiebeheer

 • Waterschap Rijn en IJssel
 • Fulltime
Ga naar “Service Technicus”

Service Technicus

 • Continu Professionals
 • Fulltime