Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met de opleidingen en trainingen van HappyCampus ontwikkel jij je eenvoudig tot een ‘happy nurse’!

Aangeboden door HappyNurse Doetinchem 4 juni 2019

HappyNurse is een uitzendbureau met een gevarieerd aanbod aan banen in de zorg, zoals in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, psychiatrie en kinderopvang. De gedachte achter HappyNurse is dat wanneer verplegers happy zijn, ze betere zorg leveren. Daar draagt het bureau aan bij door het geven van opleidingen en trainingen vanuit de HappyCampus.

Ellen Vedder werkt voor HappyCampus en heeft zelf een achtergrond in de verpleging. “Een van de grote voordelen van het werken voor HappyNurse is de flexibiliteit. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en hoeveel uur, terwijl je aan de andere kant dezelfde zekerheden hebt qua pensioenopbouw, vakantiedagen en vakantiegeld. Daar word je om te beginnen al blij van, toch? En omdat je naast het werk geen verplichtingen hebt, is het werk een stuk minder stressvol.”

Eenvoudig up-to-date

“Happy ben je ook als je blijft leren en jezelf kunt blijven ontwikkelen”, vertelt Ellen verder. “Daar springen we bij HappyNurse op in met onze eigen HappyCampus. Medewerkers kunnen kiezen uit een breed aanbod aan trainingen zoals ‘stop een bloeding’, zwachtelen, injecteren, maar ook ‘omgaan met agressie’. Zo blijf je eenvoudig up-to-date van de nieuwste inzichten en handelmethoden.

Iedere week bieden we bovendien een carrousel-dag aan. Op de oefendag kunnen medewerkers verschillende handelingen oefenen in een skills-lab. Denk aan vaardigheden als zuurstof en insuline toedienen, bloedsuiker prikken, katheteriseren en neus-maagsonde inbrengen. Om de week wordt er bovendien getoetst zodat de medewerker zijn accreditatiepunten krijgt.”

Geen rompslomp, wel kwaliteit

“Het is van groot belang dat we kwalitatief goede zorg bieden en via de HappyCampus blijven onze medewerkers bekwaam en ontwikkelen zij zichzelf. Het is ook mogelijk om een opleiding te volgen binnen de campus zodat je bijvoorbeeld van niveau drie naar niveau vier gaat. Je wordt daarin persoonlijk begeleid.

De zorg staat onder druk en dat merken de medewerkers iedere dag. Wij streven ernaar dat onze nurses zoveel mogelijk kunnen bezig zijn met het verlenen van zorg zonder te veel rompslomp eromheen. Een verpleger is nooit uitgeleerd en veel vaardigheden moeten ieder jaar tot iedere paar jaar worden opgefrist. Wij organiseren deze trainingen op een laagdrempelige en persoonlijke manier”, besluit Ellen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HappyNurse Doetinchem. Meer over HappyNurse Doetinchem ontdekken?

HappyNurse Doetinchem zorg

IJsselkade 22A , Doetinchem

Bekijk meer:zorg

adv.