Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kuh-lik! We zoeken een gastfotograaf

Door Indebuurt Doetinchem 11 augustus 2019

Indebuurt Doetinchem is op zoek naar een gastfotograaf. Vind jij het leuk om jouw foto’s te tonen op een groot platform? Wil je nog bouwen aan je portfolio en meer naamsbekendheid opbouwen? Dat kan bij ons! 

Wat zoeken we precies?

Doetinchemmers in hart en nieren! En is fotograferen je hobby? Vind je het leuk om voor een heel groot publiek (we gaan bijvoorbeeld al richting de 10.000 likes op Facebook) te fotograferen? Be our guest!
Het gaat om een niet-betaalde functie. Wat we je wel kunnen bieden: een plekje in een heel leuk team en we helpen je met content maken zodat heel veel Doetinchemmers je werk zien en erover praten.

Typisch Doetinchemse taferelen

We zoeken een hobby-fotograaf die het leuk vindt om bijvoorbeeld foto’s te maken tijdens leuke evenementen. Wil jij de sfeer van Stadsfeest Doetinchem, een foodtruckfestival of evenementen als de Zwarte Cross en Huntenpop vastleggen? Hou je ervan om contact te leggen met mensen en de mooiste emoties in beeld te vangen? Of wil je juist foto’s maken in de wijken van de stad? Het kan allemaal! We bieden je (indien mogelijk) ook perskaarten voor evenementen aan.

Ja, ik wil.

Interesse om gastredacteur te worden of heb je nog vragen? Stuur even een mailtje naar [email protected] met een paar voorbeelden van je werk. Dan nemen we snel contact met je op.

 

Meer over

Werken

adv.