Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Comfoor zoekt oproepkrachten: ‘echt een één-tweetje op dit moment’

Aangeboden door Comfoor 20 november 2020

Dat Corona ieders werk inmiddels beïnvloedt, merken we allemaal wel. In sommige werksectoren is er opeens een overvloed aan werk. Maar in veel sectoren, zoals de horeca, ligt het werk zeker niet voor het oprapen. Comfoor ziet hier juist kansen. ‘Mensen uit onder meer de horecabranche zijn harde werkers en flexibel. Dat soort oproepkrachten zoeken wij bij Comfoor.’

Comfoor is een gespecialiseerd en innovatief bedrijf op het gebied van geluidsbeleving, gehoorbescherming en gehoorverbetering. Er werken zo’n 150 mensen bij het sociale en nuchtere bedrijf uit Doetinchem. Comfoor zoekt regelmatig nieuwe krachten voor de functies modelleerder en productiemedewerker. Deze vacatures staan standaard open, iedereen is vrij om te solliciteren. Tegelijkertijd ziet de gehoorexpert juist nu kansen in het aanbieden van werk voor deze functies aan oproepkrachten: studenten, net afgestudeerden en mensen uit werksectoren die momenteel stil liggen.

Win-winsituatie

Supervisor en product manager bij Comfoor, Nadieh Lagaaij (32), is onder meer verantwoordelijk voor  de functies modelleerder en productiemedewerker. “Wij zoeken mensen die flexibel zijn en goed kunnen omgaan met de dynamiek binnen de organisatie. Ik weet dat bijvoorbeeld horecamensen écht hard kunnen doorwerken op verschillende tijdstippen, zonder dat vervelend te vinden. Bovendien kunnen veel (ex)horecamedewerkers momenteel niet of in ieder geval minder werken. Daarom zien wij voor deze sector en onszelf op dit moment een win-winsituatie, een één-tweetje. Zij: werkzekerheid, wij: gemotiveerde krachten.

Lees verder onder de foto:

Productiemedewerker Comfoor. Foto: Comfoor

Overigens zijn mensen met een andere werkachtergrond natuurlijk ook van harte welkom om te solliciteren bij de gehoorexpert. Nadieh: “Iedereen is vrij om te reageren op onze vacatures. We zijn natuurlijk wel afhankelijk van vraag en aanbod voor onze openstaande vacatures.”

Zowel parttime als fulltime

Comfoor werkt al langer succesvol met oproepkrachten. Nadieh: “Deze krachten kunnen we erg goed gebruiken, omdat ze zo flexibel inzetbaar zijn. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die naast hun opleiding willen werken, en ingezet worden tijdens weekenden, feestdagen en vakanties.”

Vaak werken de oproepkrachten parttime. Er is in ieder geval genoeg werk te verdelen bij Comfoor: “Er zijn ook oproepkrachten in dienst die zelfs vijf dagen in de week werken. Bovendien is het grote voordeel van een oproepkracht dat diegene haar of zijn eigen beschikbaarheid bepaalt. Je kunt hiermee volledig je eigen planning erop naleven. Als oproepkracht krijg je in eerste instantie een twaalf maanden contract. Als het goed gaat, zijn er ook zeker mogelijkheden voor een vast contract”, licht Nadieh toe.

Lees verder onder de foto:

Modelleer Comfoor
Modelleerder Comfoor. Foto: Comfoor

Training on the job

Oproepkrachten worden bij Comfoor erg goed begeleid. Ze worden niet zomaar in het diepe gegooid, maar krijgen juist mooie leerkansen aangeboden. Nadieh: “Als oproepkracht kun je ons mooie vak intern leren, zónder dat je daarvoor een passende vooropleiding in huis hebt. Je krijgt bij ons een opleiding voordat je zelfstandig aan het werk gaat. Je wordt bij ons intern goed opgeleid om het vak te leren. Wij investeren echt in (nieuwe) medewerkers, onder wie natuurlijk ook onze oproepkrachten. We bieden ze werkzekerheid voor de langere termijn.”

Meer informatie over Comfoor en alle openstaande vacatures vind je op de website van Comfoor. Ben jij nu ook geïnteresseerd geraakt in het werken als oproepkracht bij Comfoor? Kunnen we ons goed voorstellen! Solliciteren kan hier.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Comfoor. Meer over Comfoor ontdekken?

Comfoor

zorg

Vlijtstraat 60-01, Doetinchem

Bekijk meer:zorg

adv.