8 x waarom stage lopen bij indebuurt Doetinchem superleuk is

Door Anna Jagers 23 november 2018

Je stage is misschien wel het leukste en meest leerzame moment tijdens je studie. Ik, Anna Jagers, kreeg de eer om als eerste aan de slag te gaan als stagiair bij indebuurt Doetinchem en ik kan je vertellen dat het echt een superleuke en uitdagende stageplek is. Waarom? Dat lees je hier!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Twee hele lieve collega’s

Eline en Melisa indebuurt Doetinchem klein
Redactie indebuurt

Een goede begeleiding tijdens je stage is héél belangrijk. Ik kan je vertellen dat je bij indebuurt Doetinchem heel goed helpen. Melisa en Eline nemen uitgebreid de tijd om je zo goed mogelijk te begeleiden. Ze nemen je overal mee naartoe, zodat je het hele werkproces meekrijgt. Ze zien je als een echte werknemer. Je mag vaak bij werkoverleg aanwezig zijn en je eigen input geven, superleuk!

Veel verantwoordelijkheid

vakantiegevoel-werk-werken-unsplash
Unsplash

Wat ik zo leuk vind aan mijn stage? Dat ik heel veel dingen zelf mag doen. Ik mag bijvoorbeeld zelf een eigen rubriek inrichten, ideeën bedenken voor de site, bijzondere mensen interviewen en social media beheren. Hier kun je je eigen creativiteit helemaal op loslaten!

vrijwilligerswerk

Oproep: welke vrijwilliger verdient het om in het zonnetje gezet te worden?

Wat moeten we toch zonder vrijwilligers? Ze steken hun handen uit de mouwen om iets goeds te doen vo...

Social media

instagram idb
Instagram indebuurt Doetinchem

Social media is onmisbaar en het beheren van de accounts behoort tot één van je dagelijkse activiteiten. Doetinchem op je duimpje kennen is een ding, maar op de hoogte blijven van alles wat er speelt is nog véél belangrijker. Op Twitter, Facebook en Instagram kijk je dagelijks of er leuke nieuwtjes zijn. Het leuke aan het beheren van social media voor indebuurt Doetinchem, is dat je zelf verantwoordelijk bent voor alle content. Heel leuk om te doen!

Fotografie

edwin-van-de-graaf-fotografen-camera-doetinchem
Edwin van de Graaf

Bij het maken van deze leuke content voor social media ben je veel bezig met fotografie. Je gaat vaak de stad in om een foto te schieten van bijvoorbeeld een winkel of een Doetinchemmer. Melisa en Eline vertellen je alles over het schieten van het perfecte plaatje. Je gaat namelijk op stap met een professionele camera, dus het is wel handig om dit goed onder de knie te krijgen. Op de foto’s van de straatvraag ‘welke serie kijk jij het liefst’ ben ik het meest trots. Check het hier!

Foto Kyra

Bingewatch alert: deze series moet je volgens Doetinchemmers echt een keer zien

Het is vandaag Wereld Televisie Dag. Wat kun je op zo'n dag nou beter doen dan lekker onder de wol k...

In contact met Doetinchemmers

Leuk volgens ellen en robin
Redactie indebuurt

Waar ik echt vrolijk van word? Het contact met Doetinchemmers. Je mag vaak de stad in om Doetinchemmers te interviewen, bijvoorbeeld voor een straatvraag of voor de wekelijkse rubriek ‘leuk volgens local’. Nog leuker: je mag zelfs mee naar openingen van winkels of restaurants. Je bent van veel dingen als eerste op de hoogte.

Brainstormen

team-pubquiz-samenwerken-unsplash
Unsplash

De allerleukste ideeën ontstaan wanneer je met z’n allen gaat brainstormen. Af en toe organiseren we een brainstormsessie, waarbij we op locatie nadenken over leuke ideeën voor op de website. Zo hebben we laatst met een kop warme chocolademelk gebrainstormd over kerst. Heel gezellig en super effectief!

Leerzaam

schrijven
Unsplash

Wil je echt goed leren schrijven? Daar is een stage bij indebuurt Doetinchem heel geschikt voor. Naast dat je zelf mag interviewen, mag je de interviews ook zelf uitschrijven. Melisa en Eline hebben allebei een journalistieke achtergrond, dus op dat gebied kunnen ze je veel leren. Je krijgt op ieder artikel uitgebreid feedback en daar leer je heel veel van! Een artikel waar ik heel trots op ben lees je hieronder.

npo-first-dates-heleen-florijn

Love is in the air: Doetinchemse Heleen Florijn deed mee aan First Dates en zo ging het eraan toe

Houden jullie ook zo van het programma First Dates? Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Tot onze ...

Evenementen bezoeken

rudolph-en-sandra-kok
Redactie indebuurt

We willen natuurlijk overal van op de hoogte zijn in Doetinchem. Daarom mag je soms naar hele toffe evenementen. Bijvoorbeeld om foto’s te maken bij een evenement, live te gaan op Instagram en het bezoeken van persconferenties. Van deze dingen leer je enorm veel en ontmoet je veel leuke (en zelfs bekende) mensen!

Goed nieuws! Indebuurt Doetinchem is op zoek naar een nieuwe stagiaire

Ben je nieuwsgierig geworden en past deze stage helemaal bij jou? Hieronder vind je meer informatie.

Eline en Melisa indebuurt Doetinchem klein
Topper

Stagiair(e) voor indebuurt Doetinchem

Indebuurt Doetinchem
Stage - Geplaatst op 23 nov 2018
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.