Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat goed! Miranda en Maaike zorgen dat jij kunt blijven afvallen tijdens de coronacrisis

Aangeboden door Miranda Shape & Weight Doetinchem 27 maart 2020

Zul je net zien, ben je lekker bezig met je strijd tegen de kilo’s gooit het coronavirus roet in het eten. Zeg maar dag tegen je beachbody. Gelukkig hoeft dat niet bij Miranda Shape & Weight! Miranda en Maaike helpen je zo goed als ze kunnen in deze crisis.

Ook Miranda Shape & Weight sloot noodgedwongen de deuren door het coronavirus. “Na de nieuwe maatregelen  van maandag 23 maart vinden wij het niet meer verantwoord om open te blijven. Om de gezondheid van onszelf en onze klanten te waarborgen, zijn wij daarom tot 6 april gesloten”, vertellen Miranda en Maaike. De onderneemsters besloten niet bij de pakken neer te zitten en komen jullie graag tegemoet.

Online begeleiding

Zit je met een brandende vraag óf wil je advies over je dieet? Dan bieden Miranda en Maaike begeleiding per telefoon óf FaceTime. “We begeleiden klanten met alle liefde om hun doelen te behalen. We verzoeken klanten wel om eerst telefonisch een afspraak te maken. Dat kan via 0314-665161”, zegt Miranda. Ook dieetproducten kunnen klanten ‘gewoon’ telefonisch bestellen en op afspraak afhalen. “Komen klanten liever niet naar de praktijk, dan snappen wij dat volledig. Voor hen bezorgen wij ook aan huis, mits je in Doetinchem of omgeving woont.”

Avi-Slim of BodySculptor abonnement

“Voor de klanten met abonnementen ligt de situatie natuurlijk anders, want afspraken helaas kunnen niet doorgaan. Voor hen hebben we een andere oplossing”, zegt Miranda. Heb je een Avi-Slim of BodySculptor abonnement? Dan worden je sessies tijdens deze periode als inhaalsessies genoteerd.

Héle toffe acties

De coronacrisis raakt iedereen, dat is duidelijk. Toch blijven Miranda en Maaike positief en bedachten een aantal te gekke acties! Zo geven zij tot 6 april maar liefst 15% korting op de producten van: PowerSlim, Avi-Slank en Slinc. Ook een Cryobehandeling is nu extra voordelig. “We hebben een ‘Cryo tegoedbon’. Tot 6 april krijgen klanten honderd euro korting op een Cryobehandeling van €249,-. Deze tegoedbon is geldig tot 31 juli 2020”, legt Miranda uit.  Wil je jezelf of iemand anders nou verwennen de aankomende tijd? Ga dan voor de tegoedbon voor een behandeling naar keuze ter waarde van €150,- en betaal maar honderd euro. Leuke actie toch? Deze bon is te bestellen tot 6 april, maar vrij te besteden tot 31 juli 2020.

Tot slot hebben Miranda en Maaike nog een boodschap voor Doetinchem: “We hopen jullie allemaal snel weer te mogen begroeten bij Miranda Shape & Weight. In de tussentijd stay safe & healty!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Miranda Shape & Weight Doetinchem. Meer over Miranda Shape & Weight Doetinchem ontdekken?

Miranda Shape & Weight Doetinchem sport en bewegen

GeopendHele dag

Keppelseweg 19, Doetinchem

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.