Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dinand (19) is een jonge ondernemer: ‘Na wat speuren wist ik, Achterhoekse badslippers’

Door Kelly Heerink 18 juni 2020

Dinand Stalknegt is pas net 19 jaar oud, nog een student, maar ondernemen zit ‘m in het bloed. “Ik doe nu ook de richting Retail & Verkoop op het Graafschap College”, vertelt de Doetinchemmer die trots is op de Achterhoek. “Ik keek wat er nog niet was met het logo van de vlag en kwam uit op badslippers

Zelf draagt-ie de flip flops altijd: thuis, op vakantie en op de camping. “Vandaar dat ik dit bedrijfje ben begonnen”, zo vertelt hij. Wat school daarvan vindt? “Prima! Ze vinden het juist heel leuk om te zien”, vertelt Dinand die wel hard moet werken buiten school om. Wel twee uur per dag is hij kwijt. “Ik bezorg ook zelf, want de meeste klanten wonen in de Achterhoek”, vertelt hij. “Dat is geen straf. Met plezier cruise ik twee keer in de week rond in de regio.”

Altijd al bezig met verkoop

Maar soms moet er ook een bestelling naar Oostenrijk, Utrecht of Apeldoorn – die stuurt-ie dan op. Daarnaast is Dinand druk met de website en social media. Hij volgde een cursus die dieper ingaat op adverteren en de doelgroep. “Ondernemen zit in de familie. Al jong was ik bezig met verkopen. Zoals mijn eigen (merk)kleding die ik verkocht via Marktplaats of social media.”

Wil jij op de hoogte blijven? Volg Achterhoekse badslippers dan op Instagram of Facebook.

Posted by Achterhoekse badslippers on Friday, 10 April 2020

Misschien wil je dit ook lezen:

Noah (16): ‘Sporten begon als een uitlaatklep, nu is het een verslaving’

Weekenden die gepaard gaan met biertjes drinken, feesten en andere dingen: dat doen de meeste leefti...

 

adv.