Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Origineel valentijnsdaten: wat dacht je van een High Friet

Door Kelly Heerink 7 februari 2020

Willem Deckert (44) houdt ervan om iets nieuws uit te proberen. Dus toen zijn lunchroom en cafetaria Willem’s corner één jaar bestond, rolde het nieuwe idee uit zijn koker: een High Friet. 

Ja, echt! Maar zijn dat dan plastic bakjes gevuld met patat, bitterballen, mini-frikadelletjes, blikjes cola en een knijpfles mayo op tafel? Nee, dat is het dus niét. Wél kun je warme luxe hapjes, geserveerd op houten planken, verwachten. Met salades en sausjes erbij in gekleurde schaaltjes.

Willem komt uit een ‘snackfamilie’

In totaal krijg je 3-gangen, compleet met een dessert. “Maar als iemand liever koffie of thee na wil, mag dat ook. Lekker met een paar churro’s erbij”, vertelt de Zelhemse ondernemer die uit een ‘snackfamilie’ komt. “Ik weet niet beter, mijn vader Frits zat ook al in de patat.” Willem heeft, naast zijn eigen vaste toko in winkelcentrum Overstegen, ook een snackkar.

Ervaring genoeg dus, maar dit is wel effe wat nieuws, ook voor hem. “Soms moet je wat uitproberen hè”, zegt hij erover. Zijn nieuwe concept is, zover hij weet, nog niet ergens anders in Doetinchem te verkrijgen. “Wel elders in het land, maar ja, alles wat een beetje apart is, komt in deze regio wat later binnen.”
Eén ding voorspelt hij vast: “Ik zou niet te veel eten van te voren.. na deze High Friet heb je in ieder geval geen honger meer.”

High Friet voor twee op Valentijnsdag

De High Friet reserveer je in de middag vanaf twee personen. Loopt bij jou het water al in de mond en heb jij ook een vriend, vrienden, man of vrouw die nooit genoeg heeft aan één kroketje – doe dan mee met de winactie. Indebuurt mag namelijk een High Friet voor twee personen weggeven. Hoe je meedoet, lees je op onze Facebookpagina.

Lees ook:

schoenwinkel Engelen

Engelen Schoenen is failliet verklaard na 116 jaar(!) schoenverkoop

Vervelend nieuws: familiebedrijf en winkelketen Engelen Schoenen, met onder andere een vestiging in ...

adv.