Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze manier helpt Seesing Flex jou aan je droombaan

Aangeboden door Seesing Flex 10 juli 2020

Sta jij te popelen om aan het werk te gaan, maar heb je geen idee waar je jouw zoektocht moet beginnen? Geen paniek, want bij Seesing Flex – aan de Terborgseweg in Doetinchem – ben je aan het juiste adres. Met Achterhoekse nuchterheid en veel enthousiasme zoeken zij de baan die echt bij jou past.

“Onze zoektocht naar een geschikte baan begint bij de werkzoekenden. Wat is hun verhaal én vooral wat wil iemand? Het is aan ons de taak om een baan te vinden die past binnen dit eisenpakket”, vertelt medewerker Mirjam van Eldik over de werkwijze van Seesing Flex. “Geen dag is bij ons hetzelfde, omdat zoveel verschillende mensen en wensen de revue passeren.

Veelzijdig aanbod

Het uitzendbureau zit sinds februari 2020 gevestigd aan de Terborgseweg, maar maakt al sinds 2017 naam in onze stad. “Eigenlijk zijn we al sinds 2007 actief in de Achterhoek, maar pas sinds 2017 ook echt een vestiging in Doetinchem. Seesing Flex begon als uitzendbureau in de transportsector, maar inmiddels hebben we een uitgebreid netwerk in alle sectoren en weten we wat er waar speelt op het personele vlak.”

Lees verder onder de foto: 

Seesing Flex
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Kracht van persoonlijke gesprekken

Juist om iedere werkzoekende zo goed mogelijk te helpen, hechten ze bij het uitzendbureau veel waarde aan persoonlijke gesprekken en laagdrempeligheid. “Mensen kunnen hier altijd binnenstappen en om advies vragen. Zo komt het voor dat mensen nog nooit hebben nagedacht over werken in een bepaalde branche, terwijl hier juist kansen voor hen liggen. Hier kom je alleen achter als je iemands verhaal kent”, zegt Mirjam.

Achterhoekse nuchterheid

Deze persoonlijke aanpak onderscheidt het uitzendbureau dan ook van anderen. “Wij zijn een Achterhoeks bedrijf en daar hoort een portie nuchterheid en betrokkenheid bij. Seesing Flex is er voor Achterhoekers, door Achterhoekers. Of je nou veel ervaring hebt óf net komt kijken. Wij vinden de baan die bij jou past.”

Lees verder onder de foto: 

Seesing Flex
Thom en Mirjam (rechts) van Seesing Flex Doetinchem

Mirjam benadrukt dat leeftijd hierbij geen rol speelt. “We hebben zelfs gepensioneerden weer aan een baan geholpen. Zij vonden dat thuiszitten maar niets, dus wilden graag weer aan de slag.” Bij het uitzendbureau krijgen ze ook te maken met mensen die na hun studie een baan zoeken óf mensen die heel bewust een stap in hun carrière willen zetten. “Deze veelzijdigheid maakt dit werk extra uitdagend.”

Contact onderhouden

Heb je eindelijk jouw droombaan gevonden? Dan blijf je op de radar bij de medewerkers van Seesing Flex. Mirjam: “Wij horen graag hoe het gaat met de werknemers. Natuurlijk hopen we op succesverhalen, maar ook als het minder gaat staan we voor hen klaar.” Ze benadrukt dat ook dit een persoonlijke keuze is, want niet iedereen wil intensief contact. “Ook hier geldt: we doen wat bij jou past.”

Zoek jij een nieuwe baan óf wil je gewoon weten wat je mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn? Ga dan eens langs bij Seesing Flex aan de Terborgseweg. Direct kijken wat ze te bieden hebben? Check dan alvast de vacatures op hun website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Seesing Flex. Meer over Seesing Flex ontdekken?

Seesing Flex zakelijke dienstverleners

Geopend08:30 - 17:30

Terborgseweg 24-01 , Doetinchem

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

 

adv.