Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Doetinchem: hier in de stad opent de gloednieuwe zaak Alpenwijn

Door Melisa Verheijen 14 juni 2019

Hoe leuk: ondernemers John en Christel Kobus openen vrijdag 28 juni om 12.00 uur hun zaak Alpenwijn, likeur en geschenken. Waar je deze winkel straks kunt vinden? Aan de Missetstraat 9 in Doetinchem. 

Voor wijn- en likeurliefhebbers John en Christel een droom die uitkomt. Ze kunnen niet wachten om Doetinchemmers kennis te laten maken met hun Oostenrijkse dranken. “Wijn en likeur wordt ondergewaardeerd, terwijl de Oostenrijkse variant zo zuiver is en op basis van fruit. Geen kleur-, geur-, en smaakstoffen”, legt John uit. “Goede wijn is als een vriendschap: hoe ouder, hoe intenser.”

Rabarber lime likeur

Het ondernemersduo koos voor dit pand aan de Missetstraat, omdat ze genoeg parkeergelegenheden wilden voor de klant. “We zitten in een mooie stad, maar niet in het centrum, precies wat we wilden.” John nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen tijdens het openingsweekend op 28, 29 en 30 juni. Dan valt er natuurlijk het één en ander te proeven! “Een echte aanrader? De rabarber lime likeur!”


Meer over Alpenwijn ontdekken?

Alpenwijn boodschappen

Vandaag gesloten

Missetstraat 9 , Doetinchem

Bekijk meer:boodschappen
  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.