Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met een paaspakket van Banketbakkerij Jolink wordt Pasen alsnog een feestje

Aangeboden door Banketbakkerij Jolink 3 april 2020

Pasen staat voor de deur. Dit jaar zal de viering van het paasfeest anders zijn dan andere jaren, maar niets weerhoudt jou ervan om het thuis gezellig te maken. Heb je geen idee hoe? Nou simpel, met de paaspakketten van Banketbakkerij Jolink natuurlijk!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Het water loopt je in de mond

Foto: Banketbakkerij Jolink

Pasen bij Banketbakkerij Jolink staat in het teken van de lekkerste producten die van jouw Pasen toch nog een feestje maken. “We moeten het de aankomende tijd thuis extra gezellig maken, daarom hebben wij een aantal heerlijke paaspakketten samengesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van paas petit fours, ons paasbrood en paaseitjes met heerlijke gianduja vulling“, vertelt Jordi Jolink enthousiast.

Loop het water jullie ook al in de mond? Bekijk dan snel wat je allemaal online kunt bestellen. De banketbakkerij bezorgt je bestelling in Doetinchem namelijk ‘gewoon’ aan huis tegen gereduceerd tarief van €2,50.

Verwen jezelf óf een ander

Foto: Banketbakkerij Jolink

Het Pasen verwenpakket is ideaal om met z’n tweetjes te genieten van de paasdagen. Zo bevat het pakket twee zakjes met paaseitjes en schuimkuikens. Niet alles in één keer opeten! Daarnaast vind je in het pakket vier petit fours, spritsen en lekker zoutjes. Als klap op de vuurpijl krijg je ook twee kaartjes voor een gratis ijsje.

Genieten met het hele gezin

Banketbakkerij Jolink
Foto: Jolink

Stel je eens voor: volgende week open je met je hele gezin het familiepakket van Banketbakkerij Jolink. Je ziet daar paasspritsen, paaseitjes, schuimkuikens, 175 gram aan de lekkerste paaschocolade én negen petit fours. Kijk je nog iets beter, dan zie je ook vier kaartjes voor een gratis ijsje. Klinkt goed toch?

Het hele weekend plezier

Foto: Banketbakkerij Jolink

Last but not least, het weekendpakket. Banketbakkerij Jolink heeft ook een pakket om met z’n allen het héle weekend door te komen. Dit paaspakket bevat onder meer een paasbrood, een tulband, vier kaartjes voor een ijsje en al het eerder genoemde lekkers. Wil je weten hoe je dit pakket zo snel mogelijk kunt bestellen? Check even de website van Banketbakkerij Jolink.

Woordje van de familie

Banketbakkerij Jolink
Foto: Banketbakkerij Jolink

Tot slot een woordje van de familie Jolink. “Wat een bijzondere situatie waar heel Nederland, eigenlijk heel de wereld in zit. Ook voor Jolink heeft dit een enorme impact. Dit betekent dat wij ons allemaal moeten aanpassen aan de situatie. Maar bij Jolink doen we één ding niet en dat is stil zitten en toekijken. Wij proberen online en in onze winkels alles zo goed mogelijk in te richten en zorgen ervoor dat jullie kunnen blijven genieten van ons banket. Wij doen ons uiterste best er voor jullie te zijn.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Banketbakkerij Jolink. Meer over Banketbakkerij Jolink ontdekken?

Banketbakkerij Jolink bakkers

Vandaag gesloten

Adelaarstraat 12, Doetinchem

Bekijk meer:bakkers
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.