Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze tips van Brudo helpen jou bij een betere nachtrust

Aangeboden door Brudo Slaapkamers 27 december 2019

Er gaat niets boven een goede nachtrust! Gemiddeld liggen we acht uur per dag in bed, maar alleen met hét juiste bed kom je ook echt tot rust. Bij Brudo Slaapkamerspeciaalzaak stap je gegarandeerd met een goed bed de deur uit. 

“Een matras moet goed ondersteunen. Dat is het aller belangrijkste”, zegt Mathieu Heebing, eigenaar van Brudo Slaapkamerspeciaalzaak. Dé Doetinchemse slaapkamerspecialist aan de Terborgseweg is al 45 jaar een begrip in onze stad.

Schijn bedriegt

Wie voor Brudo Slaapkamerspeciaalzaak staat, ziet een knusse kleinschalige onderneming in een fraai pand. Niets is minder waar, want eenmaal de hoek om stuit je op een waar beddenwalhalla. Bedden in alle soorten en maten staan uitgestald in de winkel. “Groot hè! Mensen verbazen zich vaak dat hier zo’n grote winkel zit. We hebben bij Brudo een uitgebreid aanbod, dus voor iedereen een geschikt bed of matras”, zegt Mathieu.

Persoonlijke voorkeur en slaapgewoonte

De Doetinchemse ondernemer benadrukt dat het kiezen van het juiste bed en kwestie is van passen en meten. “Het is afhankelijk van meerdere dingen: lengte en gewicht, persoonlijke voorkeur en slaapgewoonte. Op een laagdrempelige manier stellen we bij Brudo dan het juiste bed samen”, legt Mathieu uit.

Brudo Slaapkamerspeciaalzaak
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

“Mensen denken vaak dat je alleen kunt kiezen voor een boxspring. Totale onzin. We hebben meerdere manieren om ligcomfort te maken.” Mathieu laat ons de verschillende mogelijkheden zien. Van (deelbare) ledikanten tot seniorenbedden. “In principe hebben we voor ieder wat wils.”

Alleen bij Brudo

Brudo Slaapkamerspeciaalzaak bestaat al enkele decennia. Volgens Mathieu is er in de loop der jaren het nodige veranderd: “Mensen denken veel meer na over hun bed. We hechten steeds meer waarde aan een goede nachtrust.” Om aan deze wens te voldoen vindt je bij Brudo meerdere topmerken. “We hebben onder meer Eastborn, Avek en Caresse. Deze merken vindt je nergens anders in Doetinchem.”

Lees verder onder de foto:

Brudo
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Een ander pareltje in de collectie van Mathieu is het merk Carpe Diem. “De matrassen van deze boxsprings hebben een unieke zoneverdeling. Hierdoor krijg je het echte Scandinavische slaapcomfort”, legt Mathieu uit. Deze bedden zijn wel wat prijziger. Ook voor de mensen die minder willen besteden, heeft Brudo een ruim aanbod.

Samen op beddenjacht

Een goed bed kopen doe je samen. “In de meeste gevallen bepaalt de vrouw of het bed qua uiterlijk vertoon past in de slaapkamer. De man is vaak wat kritischer op de kwaliteit en techniek. Wij proberen te voldoen aan beide wensen”, zegt Mathieu Heebing

Lees verder onder de foto:

Brudo
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Naast bedden scoor je bij Brudo alles om van je slaapkamer een succes te maken. Zoek je zelf nog een nieuw bed óf wil je advies op maat? Wip eens langs bij de slaapkamerspeciaalzaak aan de Terborgseweg. Daarnaast profiteer je tussen kerst en oud en nieuw van mooie aanbiedingen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brudo Slaapkamers. Meer over Brudo Slaapkamers ontdekken?

Brudo Slaapkamers woonwinkels

Geopend10:00 - 17:30

Terborgseweg 53, Doetinchem

Bekijk meer:woonwinkels

adv.