Lekker bezig: Mood’s opnieuw verkozen tot leukste restaurant van Doetinchem

Door Melisa Verheijen 15 maart 2019

Dat Mood’s populair is onder Doetinchemmers wordt maar weer duidelijk na de uitslag van de verkiezing ‘Leukste Restaurant van 2019’. De horecazaak, die nog geen anderhalf jaar aan de Grutstraat zit, wint voor de tweede keer deze mooie titel. 

Mood’s behaalde zowel de meeste stemmen als de beste gemiddelde waardering bij deze publieksverkiezing. Op 15 april ontvangt Mood’s uit handen van Miss Nederland de bijbehorende award tijdens het Award Festival in Amsterdam.

Geheim

Pascal vertelde in een eerder interview met indebuurt wat het geheim is achter de hotspot: “Het is de complete beleving. Mensen kunnen bij ons een hapje eten, maar ook daarna nog gezellig blijven hangen voor een drankje. Het is een nieuwe manier van uitgaan. Mensen die ik 10 jaar geleden tegenkwam in het nachtleven, zie ik nu terug bij Mood’s. Dat is heel leuk.”

Eigenaar, maar ook in de bediening

Waar Pascal in zijn Club 22-24 en Sequoia altijd op de achtergrond aanwezig was, draait hij bij Mood’s fulltime mee op de vloer. “Ik zit zelf in de bediening. Onwijs leuk, omdat ik nu de Doetinchemmers pas écht leer kennen. Al is het soms ook wel spannend. Je stelt je toch heel kwetsbaar op door als eigenaar zelf aan tafel te verschijnen.”

Al is deze horecaman inmiddels wel iets gewend. “Als puber was ik ontzettend verlegen. In de supermarkt kreeg ik al een rood hoofd als iemand aan mij vroeg waar hij de boter kon vinden”, lacht hij. “Mijn familie moest járen geleden dan ook hard lachen toen ik vertelde dat ik als barman aan de slag wilde.”

Kers op de taart

Met Mood’s gaat een droom van Pascal in vervulling. “Toen ik rond mijn negentiende voor mezelf begon, was het mijn doel om als 35-jarige een eigen uitgaansgelegenheid te runnen. Dat is gelukt! Ik heb het geluk dat ik inmiddels vijf zaken op mijn naam heb staan in Doetinchem. Met Mood’s als kers op de taart. Nu is het ook goed.”

vegetarisch eten week zonder vlees Unsplash

Nationale Week Zonder Vlees: 7 x vegetarisch eten in Doetinchem

Deze week is het de Nationale Week Zonder Vlees. Ruim 50.000 mensen gaan de uitdaging aan om deze we...

11 x deze restaurants in Doetinchem zijn open op maandag

Eigenaar van 22-24, Sequoia en Moods krijgt wel een heel bijzonder compliment

adv.