Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ladiesnight bij Casa Blanca: ‘Voor het kleding walhalla hoef je niet naar de grote stad’

Door Kelly Heerink 8 november 2019

Weet je al wat jij aandoet tijdens de feestdagen? Neem anders eens een kijkje bij Modehuis Casa Blanca aan de Dr. Huber Noodtstraat. Hier vind je genoeg leuke jurkjes, setjes of high heels. En het leuke is dat de wintercollectie wordt geshowd tijdens de Ladiesnight op 20 november. 

“Geen supermodellen, maar leuke vrouwen showen de kleding, van moeder en dochter tot oma en kleindochter”, vertelt mede-eigenaresse Jolanda van Loo. “Het wordt een avond voor bijna alle leeftijden.”

Een gezellige bedoeling

Deze avond wordt vergezeld door verschillende Doetinchemse Partners, waaronder cocktailshaker Martin Wasser, Juwelier de Tijd, Nieuwstad Optiek, Jewels by Marthje, Blezi visagie en make-up en Beauty Instituut Be-Smooth.

Lees verder onder de foto’s: 

Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink

Wil jij erbij zijn en de nieuwste mode zien van merken als Marc Cain, Michael Kors en Liu-Jo? Schrijf je dan wel op tijd in, want vol is vol. “Het wordt een besloten avond met tachtig liefhebbers, zodat iedereen de ruimte heeft om te genieten van deze avond.”

Aan de weg timmeren

Modehuis Casa Blanca timmert hard aan de weg om internationale mode op de kaart te zetten in Doetinchem. “Het kleding walhalla zit echt niet per se in de grote steden”, legt Jolanda uit. “Doetinchem heeft ook prachtige stenen winkels.”

Lees verder onder de foto’s:

Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink

Klanten komen vanuit het hele land. En veel scholieren vinden de weg naar de shop-in-shop Michael Kors. “Soms komen er meiden van het Ulenhof College of het Graafschap College binnen met de vraag of ze even een fotootje mogen maken. In outfit, voor op Instagram. Hartstikke leuk”, vindt Jolanda, die daar dan weer op inspringt. Zo flyeren de enthousiaste meisjes af en toe voor Casa Blanca in de binnenstad.

Permanente outlet 

De winkel, die al sinds 1988 zit dus meer dan 30 jaar(!), blijft vernieuwen. Online shoppen hoort daar niet bij, want veel mensen willen de stoffen zien, voelen en hebben behoefte aan advies. Wel is er naast de Ladiesnight een erg geliefde modeshow – waarschijnlijk in het voorjaar weer – én is er sinds kort een permanente outlet geopend waar elke week items in worden gehangen met maar liefst 50 tot 80 procent korting.

Lees ook:

kerstblunders cadeaus kerstcadeau Unsplash

In deze winkel vind je binnenkort mode van Viktor&Rolf voor een leuk prijsje

Aanschuiven bij het kerstdiner in een outfit van ontwerpersduo Viktor&Rolf onbetaalbaar? Niet meer! ...

adv.