Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jean-Paul Koot: ‘Bij ons kun je bankieren zoals je het zelf wil’

Aangeboden door FimaxGroep 25 oktober 2019

RegioBank krijgt ook in 2019 weer het hoogste rapportcijfer van haar klanten. De Doetinchemse ondernemer Jean-Paul Koot geeft graag een kijkje in zijn bedrijf. Wat maakt de RegioBank aan de Rozengaardseweg nou zo speciaal?

“Met een duidelijke uitleg houden wij de bankzaken laagdrempelig. Dat wil zeggen dat klanten zelf bepalen hoe zij willen bankieren”, zegt Jean-Paul over het succes van ‘zijn’ bank. Fimax Assurantiën is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en is gevestigd aan de Rozengaardseweg. Jean-Paul: “Wij hebben alle adviseurs onder één dak. Je wordt dus niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar direct geholpen. Bij ons ben je echt een klant.”

‘Gewoon normaal’

De Doetinchemse ondernemer vindt het belangrijk dat bankzaken begrijpelijk zijn voor iedereen. Zo ondersteunt hij samen met zijn team ouderen met internetbankieren. Dit is voor ‘de oude stempel’ een totaal nieuw concept. “Jaren regelden zij hun financiën bij de bank, nu heerst het gevoel dat ze moeten internetbankieren. Onzin! Wij helpen je om te bankieren zoals jij dat wil. De RegioBank in Doetinchem doet het ‘gewoon normaal’.”

RegioBank aan de Rozengaardseweg
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Kinderspaarweken

Ook de jeugd wordt niet vergeten bij RegioBank. “We staan voor rekeningen die meegroeien met je kind. Sparen voor hun toekomst is belangrijk, maar leren omgaan met geld is nog belangrijker. Je kunt je kinderen toch geen financiële opvoeding onthouden”, zegt Jean-Paul stellig. De ondernemer is daarom ook in zijn nopjes met de Kinderspaarwerken. In de periode van 21 oktober tot en met 1 november kunnen kinderen tot en met 13 jaar hun spaarpotten komen legen bij RegioBank aan de Rozengaardseweg. Daarbij kunnen zij een leuk cadeautje uitzoeken ontvangen ze een spaarcertificaat.

RegioBank
Bron: eigen foto

Tijdens de kinderspaarweken is het niet mogelijk om fysiek geld te storten bij het kantoor aan de Rozengaardseweg. Zij hebben namelijk geen kasfunctie. Niet getreurd, want bij de bank tellen zij het spaargeld, zodat je het kan overmaken naar de spaarrekening van je kind. Bankiert u bij RegioBank? Dan regelen zij het direct voor je.

‘Een prachtig compliment’

Jean-Paul is trost op het hoge rapportcijfer, zeker omdat dit het derde jaar op rij is. “Het algemene cijfer dat onze banken in heel Nederland van onze klanten kreeg was een 9,3. Super vet! Het is een uitslag om trots op te zijn. De beste worden is al heel mooi, maar de beste blijven is nog vele malen mooier. Zulke hoge cijfers zijn natuurlijk een prachtig compliment.” Volgens de ondernemer is het nu de taak om door te gaan en Doetinchem kennis te laten maken met RegioBank en Fimax Assurantiën. 

Kun jij ook wat hulp gebruiken bij je bankzaken? Of wil je vrijblijvend advies? Maak dan snel een afspraak.


Meer over FimaxGroep ontdekken?

FimaxGroep banken

Geopend09:00 - 17:00

Rozengaardseweg 25, Doetinchem

Bekijk meer:banken

adv.