Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jack van Thuisin Van der Woude: ‘Ik raakte besmet met het interieur-virus’

Aangeboden door Thuisin Van der Woude 17 mei 2019

Jack van der Woude geeft leiding aan woonwinkel Thuisin Van der Woude. Zijn opa en oma startten het bedrijf lang geleden, waarna zijn ouders het overnamen. Voor Jack stond als een paal boven water dat hij het bedrijf als derde generatie zou voortzetten.

“Van jongs af aan was het duidelijk dat ik de zaak van mijn ouders zou gaan overnemen. Ik ben ermee opgegroeid en raakte eenvoudig besmet met het interieur-virus. Tijdens mijn examens van de middelbare school, ging ik ’s ochtends nog even snel mee naar een klant. Daar lag toen al mijn prioriteit.”

Puntjes op de i

“Het is mijn passie om mensen blij te maken met een mooi interieur. Ik bezoek dan ook graag klanten aan huis om ze te voorzien van het juiste advies, bijvoorbeeld wat betreft gordijnen en raamdecoratie. Vaak weten mensen al goed wat ze willen, maar samen zetten we de puntjes op de i. Vanuit mijn ervaring weet ik precies wat wel of niet op een bepaalde plek past. Dat professionele en oprechte advies waardeert de klant enorm. Binnen Thuisin Van der Woude hebben we ook een interieur-architect en stylisten in dienst. Samen maken we de mooiste voorstellen voor de inrichting van iedere ruimte.“

Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt

Extra stap zetten

“Het klantcontact is een van de bijzondere dingen aan dit vak. En de manier waarop je klanten benadert is zeer belangrijk voor het slagen van je bedrijf. Je moet toch vaak even nét dat stapje extra zetten. Wat dat betekent? Jaren geleden kwam er een vrouw in de winkel die vroeg of ik voor haar een oud railtje kon buigen. Ik zocht mijn gereedschap op en klaarde het klusje. Ze hoefde voor dit kleinigheidje niet te betalen. Enkele jaren later kwam deze vrouw met haar man opnieuw de zaak binnen en bestelde een complete inrichting voor een notariskantoor in Doetinchem. Binnen een minuut had ik akkoord op de offerte. Op mijn opmerking dat ze wel heel snel akkoord was gegaan, antwoordde ze: jaren geleden boog je voor mij een railtje. Drie andere zaken wilden het niet doen. Jij wel!”

Beleef interieur!

“We werken met een hechte club mensen. Daar ben ik heel trots op. We maken het bedrijf samen tot een succes. Het gaat er niet om wie iets verkocht heeft, daar reken ik mensen niet op af. Het gaat erom dat een klant tevreden naar buiten loopt. Uiteindelijk willen we ook gewoon de beste zijn. Het hele verhaal moet kloppen. Als je bij ons de winkel binnenstapt, krijg je een wauw-gevoel. De winkel is volgens de nieuwste trends ingericht en meerdere malen per jaar kopen we nieuwe woonaccessoires in. Bij Thuisin van der Woude beleef je interieur!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Thuisin Van der Woude. Meer over Thuisin Van der Woude ontdekken?

Thuisin Van der Woude woonwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Havenstraat 136, Doetinchem

Bekijk meer:woonwinkels

adv.