Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe skinspecialist Esther te Pas je huid een nieuw leven inblaast

Aangeboden door de Beautyfabriek 25 januari 2019

Vol passie praten over je beroep, dat doet Esther te Pas (49) als geen ander. Ze is skinspecialist bij de Beautyfabriek en is met haar 30 jaar ervaring een perfecte aanvulling voor het team. Wij spraken deze dame over haar vak. 

Mensen goed in hun vel laten zitten, dat is het doel van deze schoonheidsspecialiste. “De huid is een weerspiegeling van de ziel. Een rimpeltje meer of minder doet er niet toe, als de conditie van de huid maar goed is”, vertelt ze in de beautyruimte van de ‘fabriek’. “Als de conditie van de skin goed is, dan straal je.”

Beauty Angel

Waarom je bij Esther in de stoel moet kruipen? “Het is pure ontspanning, je neemt tijd voor jezelf en je investeert in een mooie huid.” De dames die een behandeling bij Esther boeken, zijn gemiddeld 30 jaar. Dat komt volgens de specialiste omdat onze huid vanaf de 25ste al begint te verslappen. “Ik raad vrouwen aan één keer in de zes weken langs te komen. Met de Beauty Angel (Collageen Lichttherapie) blaas ik nieuw leven in je huid. Rimpels worden minder en de huid wordt strakker doordat de huid van binnenuit geactiveerd wordt om collageen en elastine aan te maken met behulp van dit bijzonder veilige en effectieve lichtspectrum.”

Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt

Gouden tip voor mooie huid

Een mooie huid heb je ook zelf in de hand, vindt Esther. In combinatie met de behandelingen in de Beautyfabriek is het belangrijk om je huid goed te reinigen. ’s Ochtends én ’s avonds. “Misschien wel dé belangrijkste stap. Haal de make-up resten van je gezicht en ook het vuil dat dagelijks op je huid terecht komt. Let wel op, de meeste make-up removers halen teveel vet en talg van je gezicht waardoor je huid te veel ontvet en het meer talg aan gaat maken om het te compenseren. Hierdoor krijg je juist onzuiverheden.”

Daarvoor heeft Esther een goede oplossing: zachte reinigers van Oolaboo en van Pixi die de huid op zachte wijze grondig reinigen zonder deze uit balans te brengen. “Pixi gebruiken we bij jonge meiden en we hebben zelfs een speciale behandeling voor tieners tussen 12 en 17 jaar”, vertelt ze enthousiast.

Esther skinspecialist Beautyfabriek Doetinchem 5
Redactie indebuurt

Meest gekozen behandeling

Weet jij niet wat jouw huid precies nodig heeft? Dat kan deze skinspecialist jouw haarfijn uitleggen tijdens een Meet & Treat Treatment van dertig minuten. Geschikt voor alle huidcondities dus. Maar de meest populaire behandeling is de zestig minuten durende Authentic Treatment in combinatie met de Beauty Angel ELT lamp. “Deze behandeling wordt aangepast naar de behoefte van je huid. Hierbij krijg je een heerlijke gezichts- en ontspanningsmassage. Fijn, toch?”

“Ik vind het fantastisch om mensen lekker te laten ontspannen. Het uiteindelijke resultaat en zien dat de diepere lijntjes minder zijn geworden, is het leukste van mijn werk. Dat is natuurlijk waar ik het voor doe, mensen blij maken.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door de Beautyfabriek. Meer over de Beautyfabriek ontdekken?

de Beautyfabriek beauty en wellness

Gesloten09:30 - 20:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Waterstraat 9b, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.