Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen zin om te koken? Hier kun je gezonde maaltijden bestellen én laten thuisbezorgen

Aangeboden door Fresh & Easy 8 februari 2019

Heb je geen tijd om te koken, maar ook geen zin een vette hap? Daar heeft Fresh & Easy iets op bedacht: gezonde maaltijden die aan huis worden bezorgd. Hallelujah!

Een salade met gerookte zalm en verse dille, Italiaans gehaktbrood met verse tomatensaus of een quiche met broccoli en blauwaderkaas: loopt het water je al in de mond? Al deze gerechten zijn online te bestellen bij het Doetinchemse Fresh en Easy.

Fresh en Easy

Het idee van Fresh en Easy komt van Jop Moorman. “Ik werk al jaren in de horeca als chefkok, maar kwam tot de ontdekking dat een gezonde maaltijdservice – zoals je die in het westen van het land veel ziet – in Doetinchem nog niet bestaat.”

En dus besloot deze Doetinchemmer dat gat zelf op te vullen. “Mensen zijn steeds meer bezig met gezondheid, sporten en bewust leven, maar hebben niet iedere avond tijd om uren in de keuken te staan. Dan is zo’n gezonde maaltijdservice dé ideale oplossing.”

Verse producten

Alles wat op het menu staat, wordt door Jop zelf bereid. “We gebruiken alleen maar verse ingrediënten en zoveel mogelijk lokale producten. Daarnaast speel ik ook in op de seizoenen. Zo ben ik nu bezig met het bedenken van nieuwe aspergerecepten.”

“Dat vind ik één van de leukste dingen aan mijn werk als chefkok: het bedenken van nieuwe gerechten. Als je dan achteraf hoort dat mensen ook nog eens héél blij worden van je maaltijden, is mijn missie meer dan geslaagd”, vertelt Jop trots.

fresh en easy (2)
Eigen beeld

Tip van de chef

Wat we volgens deze chefkok absoluut een keer moeten proberen? “De gemarineerde kippendijen met onze zoete aardappelpuree en gegrilde groente. Niet alleen gezond, maar ook héél erg lekker. Daarnaast hebben we ook heerlijke broodjes voor de lunch!”

Dus mocht je vanavond geen tijd of zin hebben om achter het fornuis te kruipen: blader dan eens door de virtuele menukaart van Fresh & Easy. “Het gaat net zo snel als het bestellen van een pizza. Je klikt je favoriete gerecht aan en binnen no time staat het op tafel.”

Bedrijven en particulieren

De maaltijden van Jop zijn zowel te bestellen door bedrijven als particulieren. “We bezorgen op dit moment in Doetinchem en Wehl en op woensdag ook in Terborg, Gaanderen en Etten. Wellicht dat we dat in de toekomst verder uitbreiden zodat we de hele Achterhoek van gezonde maaltijden kunnen voorzien. Zou leuk zijn!”

Bestel nu hier jouw gezonde maaltijd voor vanavond!


Meer over Fresh & Easy ontdekken?

Fresh & Easy lunch

Gesloten09:00 - 20:00

Hanzestraat 1, Doetinchem

Bekijk meer:lunch

adv.