Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chill en relax: hier in Doetinchem glijdt echt alle stress van je af

Aangeboden door Bianca di Lollo 27 september 2019

Drukdrukdruk! Hoor jij jezelf dit vaak zeggen? Dan is het tijd om eens bij Bianca di Lollo binnen te stappen. In deze oase van rust en verwennerij kun je heerlijk de tijd vergeten en ontvlucht je de dagelijkse hectiek.

Wie binnenstapt bij Bianca di Lollo voelt de stress direct van zich afglijden. Fonkelende lichtjes, ontspannende muziek, Arabische decoratie en heerlijke exotische geuren prikkelen de zintuigen en geven je een heus vakantiegevoel. En dat gewoon in Doetinchem! Bianca en haar team van goedlachse dames bezorgen je de tijd van je leven.

‘Zo puur mogelijk’

Hamam behandelingen zijn momenteel helemaal hot. De Doetinchemse Bianca di Lollo was haar tijd ver vooruit en bood de populaire behandeling acht jaar geleden al aan. “Het idee is ontstaan uit mijn voorliefde voor de Arabische wereld. De heerlijke geuren, verschillende warme kleuren en natuurlijk de Hamam”, zegt de onderneemster. In haar wellness benaderen ze de Hamam zo puur mogelijk. “Dat wil zeggen: met badkleding en we gebruiken pure olijfzeep en ghassoul. Daarnaast is het alleen voor vrouwen door vrouwen.”

Team van Bianca di Lollo
‘Dames van Bianca’. Bron: redactie indebuurt Doetinchem

Mobieltjes verboden

Je leest het goed. De behandelingen bij Bianca di Lollo zijn alleen voor vrouwen vanaf 12 jaar. “Wij merken dat veel vrouwen zo gewoon beter ontspannen. Bij ons werken ook alleen vrouwen. Zo willen we een veilig gevoel creëren, zodat je ook écht kunt ontspannen”, legt Bianca haar keuze uit. In haar wellness  zijn de gordijnen dicht tegen pottenkijkers en mobieltjes zijn strikt verboden. “We willen niet dat er ineens filmpjes en foto’s van gasten opduiken op internet.”

Bianca di Lollo
Bron: redactie indebuurt Doetinchem

‘Dat is helemaal in’

Naast de Hamam behandeling kun je jezelf bij Bianca di Lollo op tal van andere manieren in de watten laten leggen. Wat dacht je van een heerlijke manicure, waarbij ‘Bianca’s dames’ je handen verwennen en je nagels laten stralen als nooit tevoren. Handen helemaal verzorgd? Geniet dan van een bindweefselmassage! Bianca: “Dat is momenteel helemaal in. Het zorgt voor aanzienlijke vermindering van rimpels en versteviging van gezicht, hals en decolleté. Maar ook je benen en rug kunnen onder handen worden genomen. Geweldig tegen cellulitis of vastzittende rugspieren.”

Bianca
Bianca di Lollo. Bron: Redactie indebuurt Doetinchem

Uitsluitend A-merken

Om haar gasten zo goed mogelijk te verwennen gebruikt Bianca uitsluitend A-merken. “Voor de huidverbetering gebruiken we uitsluitend Yon-Ka. Onze manicure wordt gedaan met Magnetic gel polish en voor de cosmetische voet werken we met ProNails”, zegt de onderneemster. De kwaliteit van de producten heeft geen invloed op de prijs. Bianca: “Wij hebben mogelijkheden voor alle budgetten. Vaak hebben we scherpe acties op onze website, maar ook luxe gezichtsbehandelingen.”

Bron: redactie indebuurt Doetinchem
Bron: redactie indebuurt Doetinchem
Bron: redactie indebuurt Doetinchem
Bron: redactie indebuurt Doetinchem
Bron: redactie indebuurt Doetinchem
Bron: redactie indebuurt Doetinchem

Heb je nu ook zo’n zin om te tijd even te vergeten en heerlijk tot rust te komen? Bekijk hier de verschillende behandelingen of stap binnen bij Bianca di Lollo. Je komt gegarandeerd weer helemaal down to earth.


Meer over Bianca di Lollo ontdekken?

Bianca di Lollo beauty en wellness

Vandaag gesloten

Terborgseweg 44, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness

 

adv.