Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x waarom je zeker je auto bij Carwash & Co moet laten wassen

Aangeboden door Carwash & Co Doetinchem B.V. 31 mei 2020

Je auto door de wasstraat van Carwash & Co in Doetinchem rijden na een persoonlijk ontvangst? Dat is een hele verstandige keus! Eigenaar Imar van Riet (42) legt uit waarom dat zo is. 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

De wasstraat die je al sinds 2012 aan de Havenstraat 19 in Doetinchem vindt en ook vestigingen heeft in Ede en Veenendaal is niet doorsnee. Arnhemmer Imar schakelt met zijn broer Jordi tussen deze drie ondernemingen en legt uit waarom het verstandig is om je auto (regelmatig) te laten wassen én waarom je dat juist bij Carwash & Co moet doen.

Auto wassen in het algemeen

Foto: Redactie indebuurt

Eerst even in z’n algemeenheid: “Het is goed voor de levensduur van je auto, want je voorkomt roestvorming en lakschade door bijvoorbeeld vogelpoep”, vertelt hij. “Mocht je ‘m willen inruilen voor een andere auto, dan is de waarde hoger. Simpelweg omdat je je auto goed verzorgd aanlevert.”

Nu extra voordelig

Foto: Redactie indebuurt

Bij Carwash & Co kies je uit vier programma’s. “We bieden altijd de full service aan: wassen, drogen en lakbescherming, dus je auto wordt altijd schoon. We spelen met de afwerking”, legt Imar uit. Zo kun je kiezen om je auto wel of niet te laten waxen. “Dat is slim als je niet wilt dat de vogelpoep in je autolak vreet.”
Goed nieuws! Want het meest uitgebreide wasprogramma kost de komende twee maanden niet €16,-, maar €10,-. Download nu de voucher en trap dan ’t gaspedaal in: op naar Carwash & Co!

Goede shampoo, zachte borstels

Foto: Imar van Riet

In de winter wordt er veel gestrooid met pekel op de Nederlandse wegen. Dan is het verstandig om je auto af en toe door de wasstraat te halen. “Doordat we een goede shampoo gebruiken, zorgen we ervoor dat dit alle pekel oplost. De shampoo is 100% biologisch afbreekbaar.”

Leuk voor de kids

Foto: Imar van Riet

Iedereen weet dat een wasstraat een heel avontuur is voor kinderen! Je kan gezellig in de auto blijven zitten terwijl de wasstraatmedewerkers en de grote, veilige machines het werk voor je doen. Extra leuk: bij aankomst krijgen kids een lolly – zo wordt wassen bij Carwash & Co dus één groot feest (lees: tijdelijk niet, vanwege corona).

Beter voor het milieu

Foto: Redactie indebuurt

“We recyclen 95% van het water”, legt Imar uit. “Daarnaast werken we uitsluitend met groene stroom.” Het water wordt opgeslagen in grote ondergrondse tanks. De shampoo wordt als het ware ‘opgegeten’ en een gespecialiseerd bedrijf voert het slib af en verwerkt het. En die andere 5%? Imar: “Daar is de riooldienst erg blij mee.”

71 emmertjes water halen

Foto: Imar van Riet

Nog meer cijfers! “We gebruiken 850 liter water per auto. Als je thuis je auto wast, gebruik je veel minder water, want deze hoeveelheid komt neer op 71 emmertjes met water.” De borstels vegen niet één, maar twee keer over de auto heen; zodat je gegarandeerd blinkend uit de wasstraat rijdt! Zie je toch dat er een spot is gemist, laat het dan weten aan het bedrijf. “Dan moet je zeker terugkomen, werken de jongens het even met de hand bij”, aldus Imar.

Lekker snel

Foto: Redactie indebuurt

Waarin Carwash & Co zich onderscheidt is de lange (50 meter!) kettingbaan. Daardoor hoef je niet lang te wachten op je voorgangers en gaat de wasbeurt een stuk sneller. “Elke 30 seconden staat er een auto op de band en binnen 4,5 minuut sta je weer buiten.”

Stofzuigen voordat je gaat

autorijschool
Foto ter illustratie: Unsplash

Denk je nou: leuk die shinende buitenkant, maar de kruimels aan de binnenkant zie ik liever ook niet. Dan kan je je interieur zelf stofzuigen, dit is namelijk een gratis dienst bij Carwash & Co.

Zo vaak als je wilt

Foto: Imar van Riet

Zolang jij geen grote pick -up truck rijdt (die past niet in de wasstraat), ben je welkom. En je kan je auto bij Carwash & Co trouwens zo vaak wassen, als je zelf wilt. “De borstels zijn gemaakt van textiel dus erg zacht, dat kan geen kwaad voor je lak.”

Op de hoogte blijven van updates en acties? Houd deze Facebookpagina in de gaten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Carwash & Co Doetinchem B.V.. Meer over Carwash & Co Doetinchem B.V. ontdekken?

Carwash & Co Doetinchem B.V. wasstraten

Geopend08:00 - 21:00

Havenstraat 19, Doetinchem

Bekijk meer:wasstraten
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.