Met de vlam in de pijp: hier vind je jouw droombaan als vrachtwagenchauffeur

Aangeboden door A12 Personeelsdiensten B.V.

Foto: A12 Personeelsdiensten

Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden, of ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de transportsector? Bij A12 Personeelsdiensten haal je je rijbewijs C(E), word je opgeleid voor de transportwereld èn zoeken ze samen met jou naar passend werk. Fijn! Kun je jouw pas vergaarde kwaliteiten meteen in de praktijk brengen. Lees snel verder!

A12 Personeelsdiensten vindt de wensen van collega’s en de mogelijkheid om door te groeien het allerbelangrijkst. “Tijdens de kennismaking stellen we aan iedereen eerst de vraag: wat wil jij”, legt opleidingscoördinator Melle Gaastra uit. “Vervolgens stippelen we samen met de kandidaat een traject uit, zodat diegene straks doet waar hij of zij blij van wordt. Mooi toch! Of je nu een ervaren chauffeur bent, of een oriënterende werkzoekende; iedereen is welkom om kennis te komen maken!

Werken hoeveel en wanneer jij wilt

Je krijgt bij A12 een eerlijk salaris, de flexibiliteit om te werken wanneer en hoeveel jij wilt. Naast werken als chauffeur, kun je er ook aan de slag als recruiter, marketeer en planner, in de logistiek èn hebben ze banen in de grond-, weg-, waterbouw. Op de website zie je welke vacatures ze allemaal hebben. Wil je een opleiding volgen? Maak meteen een afspraak voor het opleidingstraject.

Lees verder onder de foto >

Melle Gaastra, opleidingscoordinator Foto: A12 Personeelsdiensten

Kennis en vaardigheden

A12 Personeelsdiensten verbindt werkgevers en werkzoekenden in de transportwereld met elkaar. Het bedrijf zorgt voor professionele opleidingen, zodat opdrachtgevers goed geschoold en professioneel personeel met grote kennis en vaardigheden op de wagen krijgen. “Dit is natuurlijk fijn voor onze opdrachtgevers”, zegt Melle. “Maar al die kennis en vaardigheden zorgen tegelijkertijd ook voor heel veel zelfvertrouwen bij onze collega’s. Win-win dus.” 

Gevoel van vrijheid

Rijinstructeur Patrick Turkenburg was zelf vrachtwagenchauffeur: “Het mooiste van chauffeur zijn vond ik altijd het gevoel van vrijheid. Daarnaast heb ik best veel van Europa gezien. Geweldig dus dat ik nu al die nieuwe mensen ook kennis mag laten maken met het mooiste beroep ter wereld.”

Lees verder onder de foto >

Rijinstructeur Patrick Foto: A12 Personeelsdiensten

Expert op de weg

“Bij ons in de leswagen groei je uit tot de expert op de weg”, gaat Patrick verder. “Samen doorlopen we het hele praktijkgedeelte. Vervolgens gaan we ervoor zorgen dat jij met de juiste kennis en ervaring, vol vertrouwen jouw rijexamens haalt èn dat je veilig en goed voorbereid de weg op gaat.”

Baangarantie voor iedereen

A12 Personeelsdiensten biedt iedereen baangarantie na het halen van het C(E) rijbewijs. Daarna begeleiden ze je in het vinden van een passende baan. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als bakwagen-, koeltransport-, of distributiechauffeur. Net wat jij wilt.

Waarom het zo leuk is om bij A12 te werken? Melle legt het uit: “Onze grootste prioriteit is dat onze collega’s zich gehoord en thuis voelen binnen het team. Bij ons ben je meer dan een nummer. Je collega’s staan altijd voor je klaar, want we vinden het belangrijk dat jij bij ons op je plek zit en je kunt ontwikkelen. Verder organiseren we elke maand leuke events en drinken we regelmatig gezellig een biertje samen.”

Lees verder onder de foto >

Foto: A12 Personeelsdiensten

Maak rijden nog uitdagender

Sinds juli 2022 is het bij A12 mogelijk om je CE-rijbewijs te behalen. Dat betekent dat je mag rijden in een vrachtwagen met aanhanger. Denk aan een vrachtwagen met wipkar of een trekker met oplegger. Met een CE-rijbewijs groei je niet alleen door in salaris, maar het betekent ook afwisselend werk én de mogelijkheid om meer internationaal te gaan rijden. 

Blijf up-to-date

Daarnaast bieden ze Code 95 cursussen aan voor (externe) transport medewerkers. Deze cursussen bestaan uit verschillende onderdelen zoals VCA, Vervoer van gevaarlijke stoffen en Rijoptimalisatie. De Code 95 is vijf jaar geldig, in de tussentijd kun je bij A12 nascholingscursussen volgen om up-to-date te blijven. Bij het kantoor in Duiven bieden ze in september nog verschillende Code 95 cursussen aan.

Lees verder onder de foto >

Dag van de vrachtwagenchauffeur Foto: A12 Personeelsdiensten

Nationale dag van de Vrachtwagenchauffeur

Wil jij ook dat transportgevoel krijgen? Kom dan langs bij A12 Personeelsdiensten op 8 december 2022 op de Nationale Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Je bent welkom van 08.00 tot 17.00 uur. Leuk om te weten: je mag een proefrit maken in de leswagen! Wil je eerder kennismaken met A12 of starten met jouw rijopleiding? Dat kan uiteraard ook. Neem voor de actuele agenda en de aanmelding contact op via 0316 247350 of kijk op de website.

A12 Personeelsdiensten B.V.

5,0
(19)

Impact 60 , 6921 RZ Duiven

Nu gesloten

Meer informatie

A12 Personeelsdiensten B.V.

5,0
(19)

Impact 60 , 6921 RZ Duiven

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Bedrijvigheid

Ga naar “Erg geliefd: dit restaurant wint titel ‘Restaurant van het Jaar Doetinchem 2022’”

Erg geliefd: dit restaurant wint titel ‘Restaurant van het Jaar Doetinchem 2022’

Ga naar “Altijd al willen proberen? Deze alternatieve geneeswijzen zijn er in Doetinchem”

Altijd al willen proberen? Deze alternatieve geneeswijzen zijn er in Doetinchem

Centrum Doetinchem binnenstad
Ga naar “Unieke kans: alleen deze dag rijd je zelf een rondje in een vrachtwagen”

Unieke kans: alleen deze dag rijd je zelf een rondje in een vrachtwagen

Aangeboden door A12 Personeelsdiensten B.V.

Tijdens de Dag van de Vrachwagenchauffeur 2022 kun je bij A12 Personeelsdiensten in Duiven dicht bij Doetinchem een ritje in een vrachtwagen maken

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “HOUTEN KERSTBOOMPJES”

HOUTEN KERSTBOOMPJES

 • Xenos
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98”

Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99”

Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “True Spirit gebreide tuniek** € 14,99”

True Spirit gebreide tuniek** € 14,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Lamswollen sloffen vanaf € 22,99”

Lamswollen sloffen vanaf € 22,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Medewerker Informatiebeheer”

Medewerker Informatiebeheer

 • Waterschap Rijn en IJssel
 • Fulltime
Ga naar “Service Technicus”

Service Technicus

 • Continu Professionals
 • Fulltime