Laagblijvers: voor deze boodschappen betaal je áltijd een spotprijs

Aangeboden door Plus Dichteren 15 maart 2019

Een kilo aardappelen voor een spotprijs of een netje tomaten voor bijna niks? Supermarkten stunten wekelijks met aanbiedingen, maar wist je dat de Plus ook een aantal producten heeft die je nergens in Doetinchem goedkoper kunt vinden? Wij hebben er een aantal op een rij gezet!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Komkommer

komkommer-groente-doetinchem-plus-supermarkt
Unsplash

In de sla, smoothie of op brood: bij de Plus betaal je voor een komkommer €0,69. Dat is toch geen geld?!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plus Dichteren. Meer over Plus Dichteren ontdekken?

Plus Dichteren supermarkten

Willy Brandtplein 26, Doetinchem

Bekijk meer:supermarkten

Avocado

avocado-laagblijvers-plus-supermarkt
Unsplash

Avocado-lovers opgelet: deze groene vrucht scoor je bij de Plus voor maar €0,99. Extra fijn: het gaat om de ready to eat avocado’s waardoor je ze meteen kunt eten. Lekker, lekker!

Aardappels

aardappels-aardappel-plus-supermarkt-laagblijvers
Unsplash

Voor een lekkere stamppot of een oer-Hollandse maaltijd: de aardappel blijft favoriet in de Nederlandse keuken. Laat je voor deze jongens bij de Plus nou altijd een hele fijne prijs betalen: €3,99 voor een zak van 5 kilo.

Paprika

paprika-supermarkt-plus-laagblijvers
Unsplash

Met een paprika kun je alle kanten op. Je kunt ze verwerken in een pasta, er soep van maken of wat dacht je van een Mexicaanse burrito met paprika? Voor een gele, groene en rode variant betaal je bij de Plus €1,39.

Broccoli

broccoli-groente-laagblijvers-plus-supermarkt
Unsplash

Ben je dol op broccoli? Dan heb je geluk! Deze groene groente kost bij de Plus maar €0,79. Nergens goedkoper in Doetinchem!

Citroenen

citroen-laagblijvers-supermarkt-plus
Unsplash

Met deze gele vriendjes kun je werkelijk van álles. Wat dacht je bijvoorbeeld van een citroencake? Een schijfje in je water of als smaakmaker voor een exotische gerecht? Voor twee biologische citroenen betaal je bij Plus maar €0,98.

Nog veel meer laagblijvers

laagblijvers-plus-supermarkt-doetinchem
Eigen beeld

Uiteraard zijn er nog véél meer Laagblijvers. Je herkent ze in de supermarkt aan het opvallende paarse Laagblijvers-logo, maar je kunt op de site van de Plus een blik werpen op het Laagblijversassortiment.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.