Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijkje in de keuken: zo ziet de winkel Kitchen4all eruit die vrijdag opent [VIDEO]

Door Kelly Heerink 5 maart 2020

Feest! Want voordat de deuren vrijdagochtend om 09.00 uur officieel openen voor klanten, proostte Mark Schoppema donderdagavond alvast met familie, vrienden en collega’s op de gloednieuwe Doetinchemse zaak Kitchen4all

En het ging er gezellig aan toe! Zie de video voor de beelden.
De geboren en getogen trotse Doetinchemmer werkte altijd al in de keukenbranche, maar wilde graag écht gaan ondernemen en kwam in contact met de mede-eigenaar van Sani4all & Kitchen4all Jos Rabelink – ook een Doetinchemmer. “Hij geeft me deze mooie kans”, zegt Mark, de bedrijfsleider die pas 27 jaar oud is.

Lees verder onder de foto: 

Foto: Redactie indebuurt

Voordat het feest ’s avonds losbarst, spreken we Mark al even. Tevreden kijkt hij rond en loopt af en toe even naar de deur om een bosje bloemen aan te nemen. Op de muur staan foto’s afgebeeld van typische stadse plaatjes als Kasteel Slangenburg, de Walmolen en de Catharinakerk. “Dat is toch mooi!”, vindt Mark, die zelf in Wijnbergen woont én overigens erg te spreken is over zijn eigen keuken. “We hebben een kookeiland van vijf meter breed met een blad van keramiek en marmerlook. Daar zitten we graag.”

Gestyled en wel

Samen met zijn verloofde Angela, zijn steun en toeverlaat. Zij gaf de finishing touch aan de gloednieuwe winkel. Ook heeft ze een kinderhoekje ingericht, zodat ouders even de tijd hebben om rond te kijken.

Misschien wil je dit ook lezen:

Tof! Broers starten na online succes een fysieke fietsenwinkel op deze plek

Hoe tof is het als twee (handige) broers samen een eigen zaak starten? Het wordt werkelijkheid voor ...

adv.