Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Juwelier De Tijd verhuist naar dit prachtige pand en dit zijn de plannen

Door Kelly Heerink 11 augustus 2020

Nieuws! Juwelier en Designatelier De Tijd gaat na 22 jaar(!) verhuizen. En wel naar een  prachtig pand in het Doetinchemse Lyceumkwartier (Burgemeester van Nispenstraat 1-03). 

Dit karakteristieke pand past perfect bij ondernemer Joël Rothuis (28) en de toekomstplannen die hij heeft met de zaak. “Een super match“, aldus een trotse eigenaar.
Normaliter tref je hem als vakkundig juwelier en taxateur strak in pak met standaard zijn keycord met loep om de hals, maar nu ontmoeten we Joël voor de toekomstige stek in een poloshirtje en korte broek. Hij heeft namelijk een weekje vakantie. Enthousiast vertelt-ie over deze grote stap, waarna alle activiteiten die nu op de twee locaties aan de Dr. Huber Noodtstraat plaatsvinden worden samengevoegd onder één dak.

Open keuken

De Doetinchemmer krijgt deze maand de sleutel van het pand dat in 2012 is opgeleverd. Er moet een hoop aan gebeuren, er ligt zelfs nog geen vloer in. “Ik hoop we het redden binnen drie maanden, zodat we voor het nieuwe jaar open kunnen”, zegt hij. Eén van de nieuwe plannen is een ‘open keuken’. “Zo kunnen klanten tijdens een bezoekje zien hoe de goudsmeden te werk gaan via een geluidsdichte glazen wand.”

Parkeren onder de winkel

Joël is erg blij met deze plek. “Ik heb bij ruim tien panden binnen gekeken, maar we hoeven niet per se in de Bolie- of Hamburgerstraat te zitten. Klanten komen gericht bij ons, vanuit het hele land en vanuit Duitsland. Er is een ruimte voor private shopping en je parkeert onder de winkel, namelijk in de Catharinagarage. Ideaal!”

Misschien wil je dit ook lezen:

Simons To Go

Simons To Go: ‘Een beetje Randstad met een grote portie Achterhoek’

Het is hip, stads en misschien wel A-typisch voor de Achterhoek. Toch verovert het Simons To Go van ...
D

Kijkje in de Bloemenschuur: ‘De toekomst een mooie twist gegeven’

Te midden van fleurige bloemen en heerlijk geurende kaarsen troffen we de Doetinchemse Nadia Schröde...

Doetinchemse ondernemer in de race voor titel: Dorpshuis 2020

Hoe vet: De stadsboerin in Doetinchem maakt kans om in de prijzen te vallen. De Doetinchemse onderne...

adv.