Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Job alert: dit toffe Doetinchemse bedrijf zoekt versterking

Aangeboden door SolarSmart 8 april 2019

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Doetinchem? Ga er dan maar eens goed voor zitten. Wij hebben namelijk twee hele toffe vacatures voor jullie in de aanbieding. 

SolarSmart is wegens de groei per direct op zoek naar versterking. Dit Doetinchemse bedrijf is gespecialiseerd in energie neutraal wonen en installeert onder andere zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Ze geven nieuwe klanten advies en zorgen voor het beste en mooiste resultaat op het gebied van duurzaamheid.

Monteur gezocht!

Ter uitbreiding van het team is SolarSmart op zoek naar een monteur voor 40 uur in de week. Als monteur monteer je de zonnepanelen, lees je de werktekeningen in, zet je de leveringen klaar en zorg je voor de oplevering van werkzaamheden. Kortom: een afwisselende baan mét doorgroeimogelijkheden.

Lijkt dit je iets en heb jij een passende opleiding en de benodigde kennis in huis? Kun je goed het overzicht bewaren en zie je problemen als een uitdaging? Ga je nauwkeurig te werk, ben je stressbestendig en heb je geen last van hoogtevrees? Stuur dan je cv naar Werner van Amelsfoort via [email protected] 

SolarSmart elektromonteur

Ga je liever als elektromonteur aan het werk? Ook dan kun je bij het Doetinchemse SolarSmart solliciteren. Ze zoeken namelijk ook een elektromonteur die ervoor zorgt dat een project soepel verloopt en de voorkomende werkzaamheden op zich neemt. En dat allemaal voor veertig uur in de week.

Denk bij deze functie bijvoorbeeld aan het installeren van zonnepanelen, het bedrijfsklaar opleveren en het geven van gebruiksinstructies. Ben jij representatief, in staat om zelfstandig te werken en lijkt het je iets om bij SolarSmart aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen via [email protected]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door SolarSmart. Meer over SolarSmart ontdekken?

SolarSmart dienstverlening

Nijverheidsweg 12, Doetinchem

Bekijk meer:dienstverlening

adv.