Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hierom sluit kledingwinkel Paisley Concept in Doetinchem definitief de deur

Door Kelly Heerink 23 maart 2020

Toen – 20 jaar geleden – en nu. Een groot verschil qua winkelend publiek, weet eigenaar van Paisley Concept Ruud Boer. Zo groot, dat de kledingwinkel definitief sluit. 

Omdat het aantal bezoekers de laatste jaren afneemt, had Ruud al besloten om de zaak in de Heezenstraat te sluiten in juni. “In verband met corona hebben we dat proces versneld. Want ik denk dat we sowieso (tijdelijk) moeten sluiten.”

Lees verder onder de post:

Het is definitief en helaas geen grapje. Na 20 jaar sluit Paisley in Doetinchem per 1 april haar deuren.. We gaan door…

Posted by Paisley Concept on Friday, 20 March 2020

 

Dat het na een lange tijd ophoudt, vindt de Doetinchemmer zeker jammer. “Twintig jaar geleden was Doetinchem echt een voortvarende stad. De omzet op een zaterdag? Dat geldt nu voor een hele week.” Een groot nadeel is volgens Ruud het betaald parkeren.
Op dit moment hangt er nog kleding in de rekken, die je met een grote korting kan kopen. Tot wanneer is even de vraag, want het kan morgen alweer anders zijn. Houd daarom de Facebookpagina goed in de gaten.

Op naar Winterswijk

Kan jij je geen kledingkast zonder tassen, bloesjes, broeken en shirtjes van Paisley Concept voorstellen, dan kun je – na de crisis – nog wel terecht bij Paisley Concept in Winterswijk.

Misschien wil je dit ook lezen:

Zo steken Doetinchemmers ouderen een hart onder de riem

Fakkels, ontroerende muziek en gezwaai: op Facebook kwam een hartverwarmend filmpje met een actie bi...

Meer over

Bedrijvigheid

adv.