Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in gemeente Doetinchem opent Bakkerij Kaspers filiaal nummer 6(!)

Door Kelly Heerink 11 augustus 2020

‘Een halfje Woudloper, Hollands Grof en PUUR Spelt – anders nog iets?’ Bakkerij Kaspers in Doetinchem: je kunt er niet omheen! Naast de filialen in winkelcentra De Bongerd, Overstegen, Zonnehof (Oosseld), in Zeddam, de binnenstad én in het assortiment bij supermarkt Plus in Dichteren, mag Wehl vanaf september aansluiten in dit rijtje!

En daar is het ondernemersechtpaar Esther Saalmink en Rik Helmink erg blij mee. “Zelf wonen we op de Huet, vlakbij het filiaal waar al veel bewoners uit Wehl klant zijn”, vertelt Esther. Ze nam een enthousiaste en spontane vlog op en deelde het nieuws via social media.

Winkelcentrum op de schop

Hierin vertelt ze ook over de exacte plek, namelijk het Koningin Wilhelminaplein 2 in hartje Wehl. “Een heel leuk pleintje, tussen onder andere Kruidvat, Coop en de donderdagmarkt.” In het pand hebben al veel bakkers gezeten. Eén van de redenen om nog een Kaspers te openen, is vanwege het feit dat winkelcentrum de Bongerd op de schop gaat. “Dat gaat binnen nu en twee jaar gebeuren en we willen onze mensen graag aan het werk houden. Zo ook als het ergens in de toekomst iets minder draait door corona. Dit is een mooie oplossing.”

Familiezaak

Esther zal ook af en toe vanuit de winkel in Wehl werken. “Het wordt een leuk team; naast een nieuwe medewerker komen ook mijn zusje Jeanine en mijn moeder in de winkel te staan.” Dat zijn overigens niet de enige familieleden die werken en helpen in de zaak. “Ook mijn schoonvader helpt elke week wel een dag mee en mijn vader doet de IT.”

Lees verder onder de post:

Lieve klanten, we presenteren u, vers van de pers…. EEN NIEUWE WINKEL!😍

Posted by Bakkerij Kaspers on Tuesday, 4 August 2020

 

De maand september gaat gepaard met leuke openingsacties. En in de derde week komt zelfs schaatser  Jochem Uytdehaage, ambassadeur van PUUR brood, langs. Met een rad van fortuin, waardoor je na een slinger allerlei prijzen kan winnen. Houd deze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Misschien wil je dit ook lezen:

Juwelier De Tijd verhuist naar dit prachtige pand en dit zijn de plannen

Nieuws! Juwelier en Designatelier De Tijd gaat na 22 jaar(!) verhuizen. En wel naar een  prachtig pa...

adv.