Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gas erop: Theo Wenting viert 50-jarig jubileum en deelt leuke cadeautjes uit

Door Pim Gerritzen 1 februari 2020

Het is een begrip in Doetinchem: Automobielbedrijf Th. Wenting. Op 1 februari 1970 begonnen de ouders van eigenaar Theo Wenting met de verkoop van auto’s aan Wijnbergseweg. Een snelle rekensom leert ons dat het bedrijf dit jaar dus 50 jaar bestaat. Tijd voor een feestje! Theo heeft goed nieuws, want hij heeft veel leuke aanbiedingen.

Als kleine jongen stormde Theo door het bedrijf van zijn ouders. “De olie stroomt door mijn aderen”, zegt Theo lachend. De Doetinchemmer is sinds zijn twintigste het vaste gezicht van het familiebedrijf dat aan het spoor ligt. Het doet hem goed dat klanten van het eerste uur nog regelmatig op de koffie komen. Theo: “Eén van onze klanten heeft debiteurnummer zeven. Bijzonder toch?”

Gunning en vertrouwen

De Doetinchemmer omschrijft zijn bedrijf als ‘een dorpsgarage in de stad’. “Mensen komen vaak spontaan langs voor een gesprek of een kop koffie. We merken dat het vooral gunning is én mensen vertrouwen ons na zoveel jaar van trouwe dienst.” Om zijn klanten te belonen, heeft Automobielbedrijf Th. Wenting leuke acties in petto.

Lees verder onder de foto:

Automobielbedrijf Th. Wenting
Uit de oude doos. Eigen foto

Tanken met korting

Naast de autohandel, runde de familie Wenting ook jarenlang een tankstation. “Dat wordt sinds november 2019 gerund door Fieten Olie“, licht Theo nog even toe. Om het jubileum te vieren,  tanken klanten van zaterdag 1 tot en met zaterdag 8 februari 2020 met korting. Maar liefst 22 cent goedkoper per liter benzine of diesel. Dat is nog eens goedkoop tanken.

Kleine wasjes, grote wasjes

Heb je ook zo’n hekel aan het wassen van de auto? Gelukkig bestaan er wasstraten. Om het nog mooier te maken, krijg je bij Automobielbedrijf Th. Wenting vijftig procent korting op programma één en twee  in de wasstraat. Deze actie loopt van 1 februari tot en met 1 april 2020.

Korting bij Subaru

Naast de tijdelijke acties heeft Theo goed nieuws voor de mensen die een nieuwe auto willen kopen. Het hele jaar door heeft je auto extra inruilwaarde. Daarnaast krijg je tot 1500 euro korting op Subaru accessoires. Een nieuwe auto kopen was nog nooit zo interessant!

Lees ook:

Goedkoop tanken in Doetinchem: hier ben je zo min mogelijk geld kwijt

De tank van de auto volgooien is iedere keer weer een rib uit je lijf. Daarom lijkt goedkoop tanken ...
wasstraten

Auto vies? Bij deze Doetinchemse wasstraten laat je hem in no-time weer stralen

Schaam jij jezelf ook al weken voor je met vuil besmeurde auto, maar kom je niet toe aan schoonmaken...

adv.