Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit Doetinchemse bedrijf is al 5 jaar op rij snelst groeiend in Nederland

Door Kelly Heerink 18 november 2019

Applaus! Het Doetinchemse buitenspeelgoedmerk EXIT Toys is door het Financieel Dagblad wederom uitgeroepen tot FD Gazelle. Ja, wederom, want het bedrijf scoort voor het vijfde(!) jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Grote kans dat er kinderen in landen als Wit-Rusland, Chili, Zwitserland, Estland, Thailand en Congo springen op trampolines, trappen door voetbaldoelen, racen op skelters en bubbelen in zwembaden van het Doetinchemse speelgoedmerk EXIT Toys. De afgelopen jaren weten consumenten dit buitenspeelgoedmerk namelijk steeds vaker te vinden en is het assortiment flink uitgebreid.

Geen plannen om te verhuizen

De organisatie is actief in maar liefst dertig landen in Europa én dus zelfs tot ver daarbuiten. Het team blijft echter vanuit het kantoor in hartje Achterhoek werken. “We zijn wel een keer verhuisd binnen de stad (naar de Edisonstraat), maar plannen om Doetinchem uit te gaan, hebben we niet”, zegt communicatiemanager Jennifer Hengevelt.

‘De award is een kroon op ons werk’

Buitenspeelgoed maken waar kinderen en ouders écht blij van worden. Met die droom begonnen Leopold van Os, Marcel Dijk en Stijn Driever in 2011 met het ontwikkelen van buitenspeelgoed onder de naam EXIT Toys. Eén ding wisten zij zeker: plezier staat altijd voorop. Dit geldt als vanzelfsprekend voor de kinderen die met het buitenspeelgoed spelen, maar ook intern is plezier in het werk erg belangrijk. “De FD Gazellen award is daarom een kroon op ons werk.”

Lees ook:

Banana Kong Blast

Echt waar: De nieuwe Banana Kong komt uit Doetinchem en zo slingert-ie rond

Springen van vat naar vat, slingeren van liaan naar liaan en zoveel mogelijk bananen en muntjes verz...

adv.