Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Richard van Keukenloods Gaanderen: ‘Mijn hart ligt in deze branche’

Aangeboden door Keukenloods Gaanderen 27 juni 2018

Hij heeft een klein uitstapje gemaakt naar de optiekwereld, maar sinds december vorig jaar is Richard van de Louw als eigenaar van de Keukenloods.nl in Gaanderen weer helemaal terug in de keukenbranche. “Dit is waar mijn hart ligt!”

Als we plaatsnemen in één van de velen keukens wordt meteen duidelijk dat Richard helemaal in zijn element is. “Keukens verkopen is écht mijn ding”, vertelt de ondernemer enthousiast. “Mijn baan als opticien was leuk voor een paar jaar, maar het is niet waar mijn passie ligt. Die ligt echt in de keukenbranche. Ik vind keukens gewoon een geweldig product en weet nu 100 procent zeker dat ik nooit meer iets anders ga doen.”

Wauw-effect

Wat het werk in de keukenbranche zo leuk maakt? “Dat je iets heel moois mag ontwerpen voor mensen. Ik probeer de wensen van een klant zo goed mogelijk te vertalen naar een keuken en ga daarbij altijd op zoek naar het wauw-effect. Klanten moeten blij worden van een keuken. Het is fantastisch als dat lukt. Als een keuken geïnstalleerd wordt en het alle verwachtingen van klanten overtreft.”

Het maakt de gepassioneerde keukenliefhebber dan ook niet uit om wát voor een keuken het gaat. “Het ontwerpen van keukens maakt het werk leuk. Je maakt elke keer weer iets anders. Iets dat bij een klant past. Of het nou om een supermoderne of een simpele keuken gaat of één van €5000 of €50.000. Als de klant maar happy is. Dán is mijn doel bereikt.”

keukenloods-gaanderen-2
Keukenloods.nl

Onderscheidend

Op de vraag wat Keukenloods.nl onderscheidt heeft Richard meteen een antwoord paraat. “We zijn heel laagdrempelig. Keukenloods.nl is geen grote designwinkel waar mensen in pak lopen en je bijna niets aan durft te raken. Bij ons kunnen mensen gewoon zelf rondkijken in de showroom of onder het genot van een kop koffie hun keukenwensen met ons bespreken.”

“Daarnaast maken we het onderscheid met onze apparatuur”, vervolgt Richard. “We zijn landelijk de grootste aanbieder van inbouwapparatuur en de meeste apparaten kunnen direct worden geleverd. Je vindt deze apparatuur in de showroom, maar ook op onze website kunnen mensen met één druk op de knop een oven, koelkast of fornuis bestellen.”

Keukenloods.nl
Keukenloods.nl

Verandering

Met ruim twintig jaar keukenervaring op zijn cv zijn wij wel benieuwd of er iets is veranderd in de wondere wereld van de keukens. “Absoluut”, beaamt Richard. “Mensen hebben nu veel meer mogelijkheden om zich te oriënteren. Voorheen kon je alleen keukens bekijken in de showroom, maar tegenwoordig bekijken mensen online al wat ze wel en niet mooi vinden. Dit maakt het ontwerpen voor ons veel makkelijker én leuker. Het creëren van een keuken geeft voldoening. Zoveel dat ik nooit meer anders zou willen. Dit is mijn droombaan!”


Meer over Keukenloods Gaanderen ontdekken?

Keukenloods Gaanderen woonwinkels

Vandaag gesloten

Slakweg 84, Gaanderen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.