7 x de meeste gestelde vragen aan de fietsenmaker (met antwoord)

Aangeboden door Fluit Tweewielers 12 maart 2019

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets voor het zonnige voorjaar, maar heb je geen idee hoe het zit met de bezorging, onderhoud of het inruilen van je oude fiets? In dit artikel geeft Roy van Fluit Tweewielers antwoord op meest gestelde vragen. Vet handig!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kan ik mijn oude fiets bij jullie inruilen?

fietsenmaker-fluit tweewielers-doetinchem-fietsen
Unsplash

“Zeker, dat kan. Wij bieden aan elke klant een inruilmogelijkheid, ongeacht om welke fiets het gaat. De prijs wordt bij het zien van de fiets vastgesteld.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fluit Tweewielers. Meer over Fluit Tweewielers ontdekken?

Fluit Tweewielers fietsenwinkels

Nu gesloten08:00 - 18:00

Plakhorstweg 12, Doetinchem

Bekijk meer:fietsenwinkels

Verkopen jullie ook tweedehands fietsen?

fiets-e-bike-doetinchem
Unsplash

“Het grootste deel van onze collectie bestaat uit nieuwe modellen, maar we verkopen ook tweedehands fietsen. De actuele voorraad kun je telefonisch opvragen óf door een bezoek te brengen aan onze winkel.”

Kunnen jullie de fiets ook thuis bezorgen?

fluit-tweewielers-fietsen-doetinchem-1
Redactie indebuurt

“Absoluut! Als klanten een nieuwe fiets aanschaffen, is er een mogelijkheid om deze thuis af te leveren. De nieuwe fiets wordt dan uitgebreid toegelicht, net als de servicekaart die hoort bij de aanschaf van de fiets.”

Hoe lang heb ik garantie op de fiets?

fluit-tweewielers-doetinchem-1
Redactie indebuurt

“Dat verschilt per merk, maar de elektrische fietsen hebben altijd een garantie van twee jaar op het elektrische systeem.”

Kan ik ook eerst een proefrit maken?

fietsenmaker-fiets-doetinchem-fluit tweewielers
Unsplash

“Zeker, elk model dat in de showroom staat, kan eerst getest worden. Wij adviseren klanten ook altijd om eerst een rondje te maken zodat ze weten wát ze kopen en zo ook de juiste beslissing maken.”

Kan ik een elektrische fiets zelf onderhouden?

fluit-tweewielers-doetinchem-2
Redactie indebuurt

“Wij adviseren onze klanten niet om een elektrische fiets zelf te onderhouden. De ontwikkelingen gaan zó hard. Wij volgen als team meerdere cursussen per jaar om ervoor te zorgen dat we op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen. Dit geeft wel aan hoe gespecialiseerd je moet zijn om een elektrische fiets te onderhouden.”

Kan er een kinderzitje op een e-bike gemonteerd worden?

verkeersboete-fiets-fietser-fietsen
ANP

“Dit is afhankelijk van de plaatsing van de accu en de breedte van de bagagedrager. Door de jaren heen hebben wij wel verschillende methodes ontwikkeld om het op de meeste E-bikes passend te krijgen.”

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.