Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Unieke kans: goedkoop en verantwoord afvallen door indebuurt te volgen

Aangeboden door Miranda Shape & Weight Doetinchem 27 juli 2020

Voor de laatste nieuwtjes uit Doetinchem check je natuurlijk dagelijks indebuurt Doetinchem. Maar we hebben iets speciaals, want deze zomer kun je goedkoop afvallen door indebuurt te volgen! Hoe? Dat leggen we je graag uit:

Afvallen.. Het blijft een van de meest besproken thema’s in ons leven. Wie droomt er niet van een bikiniproof start van de zomer. Of flaneren op het strand met het lichaam van je dromen. Het is maar goed dat we deze zomer in Hintergarten verblijven, want met het PowerSlim proteïnedieet én de nieuwste snufjes van Miranda Shape & Weight gaat jouw afvalproject slagen.

Gratis behandelingen

Begin as we speak met het Powerslim proteïnedieet. Samen met de deskundige hulp van Miranda en Maaike van Miranda Shape & Weight is dit dieet het juiste steuntje in de rug. Om het nog mooier te maken krijg je als volger van indebuurt extra korting. Namelijk één keer per week een behandeling met de AVI-SLIM of 4D Lipolaser cadeau. Dit is gedurende fase 1 van het programma.

Lees verder onder de foto: 

Miranda Shape & Weight
Foto: Miranda Shape & Weight

Zeg maar dag tegen je probleemgebieden

Dat klinkt goed, maar wat houden deze behandelingen in? Nou de AVI-SLIM zorgt voor vetverbranding, huidversteviging en is goed tegen cellulite. Al relaxend verbrand je tot wel 800 calorieën. Dat scheelt weer een tripje naar de sportschool. De 4D lipolaser zorgt voor plaatselijke vetverbranding en een versteviging van de huid. Kortom: met deze laserbehandeling kun je vaarwel zeggen tegen je probleemgebieden.

Lees verder onder de foto:

Miranda Shape & Weight
Foto: Miranda Shape & Weight

Naast deze actie krijg je bij Miranda Shape & Weight tot 31 augustus 2020 50 % vakantiekorting op ThermoCryolipide. Klinkt ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. Deze zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om ‘lastige’ plaatselijke vetophopingen definitief en veilig kwijt te raken. Ben jij ook zo enthousiast? Dan is het goed om te weten dat behandelingen die je in augustus inplant en betaald tot 31 oktober 2020 gebruikt mag worden.

Hoe maak je kans op korting?

Wil jij nou eindelijk die overtollige kilo’s óf die irritante probleemgebieden aanpakken? Grijp dan je kans! Hoe kun je meedoen? Nou simpel. Deze acties zijn exclusief voor lezer van indebuurt Doetinchem. Meld dus ook bij Miranda Shape & Weight dat je dit artikel helemaal tot het einde hebt gelezen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Miranda Shape & Weight Doetinchem. Meer over Miranda Shape & Weight Doetinchem ontdekken?

Miranda Shape & Weight Doetinchem sport en bewegen

GeopendHele dag

Keppelseweg 19, Doetinchem

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.