Tip! Een beautybehandeling met taart én korting: dat wil je

Aangeboden door Hello.Fika

Judith en Eva van Hello.Fika | Foto: Hello.Fika

Sommige ondernemers hebben écht hun passie gevonden. Dat geldt ook voor de dames van Hello.Fika. Judith en Eva hebben hun droom waar gemaakt: zij hebben samen een beautysalon mét bakery. Speciaal voor de lezers van indebuurt hebben zij een leuke korting.

De dames zitten in een prachtig pand in Doetinchem. Ze vertellen: “Het hele concept kwam hier samen. We focussen ons op de beautybehandelingen, maar we vinden het belangrijk dat gasten volop kunnen genieten.” Eva gaat verder: “Bij ons beleef je écht een Fika-moment: een heerlijk momentje voor jezelf én na afloop gezelligheid met wat lekkers.”

Fika-momentje

Hoe ze bij het Fika-momentje zijn gekomen? Judith: “Fika is het Zweedse woord voor het momentje samen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig samenzijn, een kopje koffie drinken. A moment to slow down: daar staat Fika voor. Het gaat om de waardering voor de kleine dingen. Dat kan bij ons. Echt even tot jezelf komen.” Even ontsnappen aan de drukte van de dag. Wie wilt dat nou niet?

Lees verder onder de foto >

Het interieur van Hello.Fika | Hello.Fika

Gezichtsbehandelingen op maat

Kwaliteit staat bij Hello.Fika hoog in het vaandel. “Bij ons krijgen de gasten een gezichtsbehandeling op maat. Ze doen een Skin Quiz en daarop baseren wij de behandeling”, vertelt Eva. “Daarnaast onderzoeken we alle producten die we gebruiken en kiezen we natuurlijk alleen voor het beste. Alle producten zijn natuurlijk en doeltreffend.”

Suikerharsen

Ja, je leest het goed: suikerharsen. Voor wie het nog niet kent: harsen met suiker. Ook dát doen ze bij Hello.Fika. “Het is een 100% natuurlijke manier van ontharen. Het is heel zacht voor de huid.” Voor wie van suiker houdt, moet dat écht een keer proberen.

Medische behandelingen

Niet alleen voor de ontspannende-, maar ook voor de medische behandelingen kun je bij het team van de beautysalon terecht. “Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie’s;  ANBOS, PROCERT en PROVOET . Wij zijn medisch geschoold en in veel gevallen wordt de behandeling door de zorgverzekering vergoed”, vertellen ze. “Denk bijvoorbeeld aan behandelingen voor de huid, zoals het tegengaan van acné of een medisch pedicurebehandeling.”

Best of both worlds

Bij Hello.Fika kun je niet alleen terecht voor ontspanning en de beste beautybehandelingen, maar ook voor heel veel lekkers bij de bakery. Het zijn échte guiltypleasures om van te genieten. Wat dacht je van een fikaatje: een heerlijk stuk appelgebak met vanillesaus of hartige- én zoete tosti’s? Er staan 10 tosti’s op de menukaart, dus er is voor ieder wat wils. Een beautysalon, lekkernijen en een kopje koffie is dus echt best of both worlds.

Lees verder onder de foto >

Een fikaatje! | Foto: Hello.Fika

Aan alles gedacht

De dames en de rest van het team hebben écht aan alles voor je gedacht, zodat jij tijdens jouw Fika-momentje niks tekort komt. Judith: “We hebben aan ieder detail gedacht. Gasten kunnen bij ons hun zorgen loslaten en er vanuit gaan dat alles wat we doen van hoge kwaliteit is”, vertelt Judith.

“We werken met luxe en natuurlijke producten en ons team is hooggeschoold. Daarnaast zijn wij zelf een kennisplatform voor de beautyprofessionals en geven wij regelmatig bij- en nascholingen in ons vakgebied. Met 23 jaar ervaring in de pedicure- en beautybranche mag je van ons echt kwaliteit en kennis verwachten.”

Lees verder onder de foto >

Het team van Hello.Fika | Foto: Hello.Fika

Korting voor onze lezers

Weet jij al wanneer je jouw Fika-momentje wil plannen? Speciaal voor de lezers van indebuurt hebben zij leuke kortingen. Als je een gezichtsbehandeling boekt, ontvang je 10% korting met de code indebuurt10. Ben je samen en wil je graag met elkaar genieten? Bij het boeken van een duobehandeling ontvang je na afloop een fikaatje (appelgebak met vanillesaus) met de code indebuurtfikaatje. Boeken dus!

Hello.Fika

Spinbaan 21B, 7005 AD Doetinchem

Nu gesloten

Meer informatie

Hello.Fika

Spinbaan 21B, 7005 AD Doetinchem

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Beauty & wellness

Ga naar “Tips: zo bespaar je op de sinterklaasinkopen in Doetinchem”

Tips: zo bespaar je op de sinterklaasinkopen in Doetinchem

Ga naar “Bij deze huidkliniek benadrukken ze jouw natuurlijke schoonheid: ‘Soms is minder juist beter’”

Bij deze huidkliniek benadrukken ze jouw natuurlijke schoonheid: ‘Soms is minder juist beter’

Aangeboden door ME Clinics

Ga naar “Saunameester Marcella: ‘Hitte is iets waar ik goed tegen kan’”

Saunameester Marcella: ‘Hitte is iets waar ik goed tegen kan’

Aangeboden door Palestra Beauty & Wellness

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “op alles van Leifheit”

op alles van Leifheit

 • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Douwe Egberts Filterkoffie van € 15,30 voor € 10”

Douwe Egberts Filterkoffie van € 15,30 voor € 10

 • Jumbo
 • Geldig t/m 6 december 2022
Ga naar “Dare to Share bij De Beren Restaurants. van € 75 voor € 37,50”

Dare to Share bij De Beren Restaurants. van € 75 voor € 37,50

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “HOUTEN KERSTBOOMPJES”

HOUTEN KERSTBOOMPJES

 • Xenos
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98”

Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Medewerker Informatiebeheer”

Medewerker Informatiebeheer

 • Waterschap Rijn en IJssel
 • Fulltime
Ga naar “Backend Developer”

Backend Developer

 • Realtimes - Publishing Network
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Service Technicus”

Service Technicus

 • Continu Professionals
 • Fulltime