Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stralen deze zomer: met deze tips blijft jouw huid levendig

Aangeboden door de Beautyfabriek 4 augustus 2020

De temperaturen ligt de aankomende weken boven de twintig graden. Dat wil zeggen: de zomer is aan! Met al die extra zonnestralen is het belangrijk om jouw huid goed te verzorgen. Heb je snel last van een droge huid? Met deze tips van de Beautyfabriek is jouw huid levendiger dan ooit tevoren.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Reinig je huid

Huidverbetering
Foto: de Beautyfabriek

Zeker in de zomer heb je wat meer last van transpiratie. Hierdoor kunnen je poriën verstopt raken en dat wil niemand! Gelukkig weet de Beautyfabriek raad: de juiste reiniging is namelijk onmisbaar. Ze helpen je graag bij de keuze voor het beste reinigingsproduct voor jouw huid.

Double Cleanse

Huidverbetering
Foto: de Beautyfabriek

Hét advies van dit moment is Double Cleanse. Een bekende term, maar schaam je niet als je het niet kent. Anke Aalvanger van de Beautyfabriek legt het graag voor je uit: ” Het is in principe  dubbel reinigen. Eerst gebruik je bijvoorbeeld een balm en daarna een lotion, of eerst een gel en daarna een toner. Er zijn diverse mogelijkheden. Deze Pixi Glow tonic met 5%glycolzuur is een absolute hit. Nu extra voordelig geprijsd!”

Masker

Huidverbetering
Foto: de Beautyfabriek

Het klinkt heel simpel, maar bestrijd je droge huid met een masker! Maak er een gewoonte van om een vaste dag in de week je huid een masker te geven. Zo heb je niet alleen een perfect excuus om jezelf te verwennen, maar het is ook nog eens heel goed voor je. Kies voor bijvoorbeeld een los vliesmasker dat je over je gelaat heen legt of een leave-on mask dat je ’s nachts zijn werk laat doen.

Beauty Angel Collageen Lichttherapie

Esther skinspecialist Beautyfabriek Doetinchem 3
Redactie indebuurt

“Deze bijzondere apparatuur hebben we in al onze salons, omdat we overtuigt zijn van de werking. De Beauty Angel gebruikt een zeer breed lichtspectrum dat ondanks de zeer effectieve werking, veilig en zacht voor de huid is. Deze lamp verstoort geen cellen, in tegenstelling tot veel vergelijkbare apparatuur en is geheel veilig en zet het eigen lichaam aan het werk”, vertelt Anke trots. Zo wordt volgens haar De fibroblasten (het bindweefsel) in de huid gestimuleerd om lichaamseigen collageen, hyaluronzuur en elastine aan te maken.

De resultaten?

  • Zachtere en soepele huid;
  • Natuurlijk stralende huid (natural glow);
  • Vochtgehalte in de huid wordt verbeterd;
  • Fijnere poriën;
  • Een ontspannende behandeling die zorgt voor een beter huidbeeld.

Bindweefselmassage

after summer tips-de beautyfabriek-doetinchem-zomer-gezichtsbehandeling
De Beautyfabriek

Last, but not least adviseert de Beautyfabriek een overheerlijke bindweefselmassage. Deze stevige gelaatsmassage zorgt namelijk dat de doorbloeding in je huid weer op gang wordt gebracht. Hierdoor voert je huid afvalstoffen sneller af. Het resultaat: een mooie stevige huid met een mooie glow! Wie wil dat nou niet?

Haast je naar de Beautyfabriek!

Ben jij ook helemaal klaar met droge huid? Wacht dan geen seconde langer en ga direct aan de slag met deze vijf tips van de Beautyfabriek. Hoe? Nou maak een afspraak óf bestel direct in de webshop.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door de Beautyfabriek. Meer over de Beautyfabriek ontdekken?

de Beautyfabriek beauty en wellness

Vandaag gesloten

Waterstraat 9b, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.