Afvallen zonder sporten? Wij hebben hét geheim!

Aangeboden door Laserontharingskliniek 23 november 2018

Lovehandles die nét boven je bikinirand uitpiepen, buikvet waar niet tegenaan te sporten valt of de welbekende kipfiletjes die je maar niet kwijtraakt: wil je in 2018 definitief afrekenen met ongewenste rondingen? Het kan met cryo!

Linda Ruiter van de Laserontharingskliniek heeft de ideale oplossing voor al deze typische vrouwenproblemen. Met haar welbekende cryo-apparaat laat ze dit overtollige vet verdwijnen zonder maandenlang trainen of eindeloos diëten.

“We maken sinds kort gebruik van de CRYO21, een apparaat waarmee we de temperatuur van de vetcellen van 34 naar -8 graden brengen. Door de vetcellen bloot te stellen aan deze extreem lage temperatuur worden ze afgebroken en door het lichaam afgevoerd. Je ziet het overtollige vet hierdoor langzaam verdwijnen”, legt Linda uit.

Snel resultaat

Na één tot twee maanden zou je volgens Linda het resultaat al moeten zien. “Wij adviseren om de behandeling te herhalen tot er geen vet meer voelbaar is op de plek die wordt behandeld. Meestal hebben mensen ongeveer drie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.”

Het meest geschikt voor de crypolipolyse zijn de buik, lovehandles, billen, bovenbenen en armen. Gemiddeld lig je zo’n veertig tot vijftig minuten bij Linda in de stoel en pijnlijk? Dat is het niet! “Je voelt hooguit de kou en een lichte tinteling in je lijf, maar dit gevoel verdwijnt als de vetcellen worden gekoeld.”

Cryo-behandeling

Wel moet je er rekening mee houden dat tussen elke behandeling zo’n vier tot zes weken zit, dus mocht je deze zomer in een strak bikinilijf op het strand willen ploffen, dan is dit het perfecte moment om te starten met de behandeling. “Dan ben je in de zomer helemaal in shape!”

Speciaal voor de wintermaanden heeft Linda een leuke actie in petto. “Je betaalt nu €99,- voor één behandeling en €275,- voor drie behandelingen. Naast die drie behandelingen raad ik het aan om één keer per jaar een onderhoudsbehandeling uit te voeren om het resultaat het hele jaar door te behouden.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Laserontharingskliniek. Meer over Laserontharingskliniek ontdekken?

Laserontharingskliniek beauty en wellness

Nu openHele dag

Mercuriusstraat 22, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.