Met deze nieuwe behandeling van Miranda Shape & Weight ben jij nog voor de zomer in shape!

Aangeboden door Miranda Shape & Weight Doetinchem 8 mei 2019

Voor de vakantie nog snel even afvallen; wie wil dat niet? Bij Miranda Shape & Weight hebben ze een nieuwe behandeling die je binnen een maand helpt afslanken tot een kledingmaat minder. Hiermee is Miranda uniek in Gelderland!

“Mensen zeggen vaak: dat werkt toch niet. Er zijn veel fabeltjes over afvallen, en zeker niet alles werkt. Maar vaak is de scepsis het resultaat van een jarenlange strijd van vrouwen met hun gewicht. Afslanken is ontzettend moeilijk. Het vergt een verandering van levensstijl en eetpatroon. Een lichaam dat verslaafd is aan suiker zal er alles aan doen om in die behoefte te worden voorzien. Daarom begeleiden wij een cliënt naast de behandelingen ook op het gebied van voeding.”

Voel je begrepen

Dochter en mede-eigenaresse Maaike vertelt: “Het resultaat van onze behandelingen is blijvend, tenzij je aankomt. Een lichaam dat vetcellen heeft afgebroken is geneigd om bij een gewichtstoename weer vetcellen aan te maken en terug te gaan naar het oorspronkelijk niveau. Daarom is het zo belangrijk om je levensstijl te veranderen. En wij spreken uit ervaring. Miranda en ik zijn beide tientallen kilo’s afgevallen en weten welke strijd veel vrouwen ondergaan. Bij ons voelt de cliënt zich daarom begrepen.”

Fit voor de zomer

Naast dieetadvies, heeft Miranda Shape & Weight het neusje van de zalm wat betreft afslanktechniek in huis. Miranda: “Naast apparaten als de AVI-SLIM, BodySculptor, ThermoCryolipide en LPG bieden we sinds deze week een nieuwe behandeling aan met de zogenaamde laserlipolyse-techniek. Wat deze behandeling uniek maakt, is dat je in een maand tijd tot wel een kledingmaat kunt afslanken. De meeste behandelingen hebben pas na een langere periode effect, maar met deze methode ben je nog voor de vakantie kilo’s en omvang kwijt. Laserstralen doordringen de huid en verwarmen de vetcel. Het vet wordt als het ware zacht en kan eenvoudig worden verbrand. Direct na de behandeling moet je sporten of bewegen of kun je gratis gebruik maken van onze PowerPlate om de vrijgekomen vetten te verbranden.”

“Eén behandeling van 20 tot 25 minuten kan de omvang van het behandelde gebied tot wel dertig procent reduceren. Het meest optimale effect bereik je als je twee keer per week, gedurende vier weken, een behandeling ondergaat. We beschikken over een apparaat met veertien grote pads waarmee we de armzone, buikzone en benen tegelijk kunnen behandelen. De behandeling is voor iedereen geschikt, mits gezond en niet zwanger.”

Open dag

Zaterdag 11 mei van 11.00 uur tot 16.30 uur is het open dag bij Miranda Shape & Weight. Je kunt dan voor een aantrekkelijke prijs enkele behandelingen uitproberen. Een behandeling met de AVI-SLIM of BodySculpture kost slechts €25 en een behandeling met de laserlipolyse-techniek met vier tot acht pads op één zone onderga je voor €59,50. Daarnaast zijn er allerlei aanbiedingen te boeken tegen een aantrekkelijke prijs. Mis het niet!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Miranda Shape & Weight Doetinchem. Meer over Miranda Shape & Weight Doetinchem ontdekken?

Miranda Shape & Weight Doetinchem sport en bewegen

Nu openHele dag

Keppelseweg 19, Doetinchem

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.