Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Liefde is … samen ontspannen in de sauna (met korting op Valentijnsdag)

Aangeboden door Palestra 11 februari 2019

Mocht je nog geen plannen hebben voor Valentijnsdag, overweeg dan een dagje sauna met je lief. Bij Palestra hebben ze namelijk héle fijne kortingen op deze dag van de liefde. 

Relaxen in het bubbelbad, tot rust komen in één van de velen sauna’s, genieten van een heerlijke duo massage of romantisch lunchen voor het warme haardvuur: het kan allemaal bij Palestra.

Spotgoedkoop naar de sauna

Speciaal voor alle verliefde koppels heeft dit Doetinchemse wellness center een hele fijne actie bedacht: als je op Valentijnsdag een 10 rittenkaart aanschaft van €175,00 mag je op 14 februari voor maar een tientje naar binnen!

Zo kun je niet alleen op de dag van de liefde spotgoedkoop relaxen, maar ook daarna nog tien keer terugkomen met je geliefde, moeder of vriendin voor een ontspannen dagje spa. De kaart is na aankoop 1 jaar geldig én – in tegenstelling tot vorige badkaarten – het hele jaar aan te schaffen.

Er is er één jarig

De reden voor deze aanbieding? Het jubileum van Palestra. Dit jaar mag het saunacomplex 25 kaarsjes uitblazen. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom hebben ze nog veel meer toffe acties in petto. Zo kun je tijdens de zomermaanden (april tot september) voor €14,90 naar Palestra en in de wintermaanden (vanaf 11 februari, maart en oktober tot december) voor €19,90. Zo wordt een dag relaxen wel heel aantrekkelijk!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Palestra. Meer over Palestra ontdekken?

Palestra beauty en wellness

Gesloten10:00 - 22:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Landweerswal 2, Braamt

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.